מדיה וניו מדיה יום שלישי 9 בפברואר 2010  00:37

עכשיו זה רשמי: עמיר פלג פורש מתפקיד עורך ’ידיעות ספורט’
ליאור ליברובסקי  |  14.12.08  |  11:04 
 
בימים הקרובים ימונה עורך חדש למדור הספורט של ידיעות אחרונות; מבין שלושה מועמדים - שניים מהם מחוץ לשורות העיתון  
עורך מדור הספורט של ידיעות אחרונות הודיע הבוקר בפגישה עם עיתונאים על פרישתו מהתפקיד לאחר חמש שנים, כפי שאייס דיווח לראשונה כבר לפני כחצי שנה.

בפגישה עם ניר חפץ, עורך ’7 ימים’ והאחראי על מדור הספורט, ועם עורך העיתון שילה דה בר, סוכם שפלג ימשיך בינתיים לערוך את מוסף הספורט עד שימונה לו מחליף ולאחר מכן יעבור לכתיבה בעיתון כפרשן ספורט בכיר.

תקופת כהונתו של פלג לא הייתה קלה ואופיינה בתחרות עזה מול המדור המקביל של מעריב, שהצליח להביך לא פעם את מתחרהו הגדול, כמו במקרה זו זכה מעריב בראיון בלעדי עם ארקדי גאידמק בו שטח את תלונותיו כלפי אוהדי בית"ר והציבור הישראלי בכלל.

עם זאת, הוליך פלג את ספורט ידיעות למספר הישגים, בהם בלעדיות על נסיעת המאמן הלאומי גרנט לתוניסיה, פרסום ראשון על החלטתו של חיים רביבו לפרוש מכדורגל ומאוחר יותר לעזוב ללוס אנג’לס, פרסום ראשון על כוונת אלכס שניידר לרכוש את מכבי ת"א ועוד.

כן התווספו בתקופת פלג מדורים חדשים, כגון המדור לכיסוי ליגות הילדים והנוער, מדור הסאטירה ’לוזר’, מדור טניס ועוד.

לפי שעה לא ידוע מי יחליף את פלג. בפגישה הבוקר עם מערכת הספורט אמר ניר חפץ כי המחליף יבחר בימים הקרובים מבין שלושה מועמדים. רק אחד מבין השלושה משמש כרגע בתפקיד בעיתון והשניים האחרים -  מבחוץ.

ניר חפץ ושילה דה בר סירבו להגיב.


47
פורמט להדפסה שלח בדואר אלקטרוני
חזרה לראש העמוד חזרה למדיה וניו מדיה חזרה לעמוד הראשון
אייס פלוס
  דרושים
  מינויים
  קמפיינים
  אייס ספיישל
 
 
 
מידע, תקשורת ופנאי בע"מ מקבוצת קו מנחה
|    |  לרכישת מנוי חדש  |  פרסום באתר  |  המערכת  |  כל הכותרות  |  מפת האתר  |  תנאי שימוש  |

|  אייס ברנז'ה  |  אייס מידע  |  אייס עסקים  |  אייס בינלאומי  |  פרסום ושיווק  |  מדיה וניו מדיה  |  שואו ביזנס  |  טלקום והייטק  |  ספיישל  |