קבוצת קו מנחה אייס Bizportal תפוז flix טאבו ישיר תקדין חשבים מגמות רשם החברות

עומר מילר התעצבן מביקורת: חשף תמונת מבקר המסעדות

זמן קצר לאחר שהשיק את קליפסו, ספג מילר ביקורת קשה בוואלה. הפעם החליט לא להבליג וחשף את זהותו של אבי אפרתי. אפרתי לאייס: "את מה שיש לי לומר, כתבתי בביקורת"
 |  40
עומר מילר התעצבן מביקורת: חשף תמונת מבקר המסעדות
עומר מילר, צילום: צילום מסך הטלוויזיה החינוכית
אחד ממבקרי המסעדות המסתוריים ביותר הוא אבי אפרתי, איש וואלה ואימת השפים בישראל. פניו של אפרתי, בניגוד למבקר של הארץ שגיא כהן שפרצופו מוכר בזכות פרשנות הספורט שלו בערוץ הספורט, אלמוניים לחלוטין וכך הוא יכול להגיע למסעדות, לטעום מנות ולפרסם ביקורת בלי שיזהו אותו וישנו לרגע את הקו הקולינרי המאפיין את המסעדה לכבודו של המבקר.
אין בעלי מסעדות שלא חוששים מאפרתי, כמו גם מכהן, ובברנז'ה הקולינרית נהוג לייחס לשניים כוח רב – כזה שיכול לרומם את בתי האוכל שלהם, ומנגד להפיל אותם.

בשבוע האחרון נפגע השף עומר מילר מביקורת של אפרתי, וכנראה שגם לא פעם ראשונה בשנים האחרונות, ובעיקר אחרי הביקורת על מסעדתו 'שולחן אוכל' לפני כשנה וחצי. אלא שהפעם מילר החליט לגייס את הרשתות החברתיות בהן הוא פעיל מאד, ולהחזיר מלחמה.

על מה יצא קצפו של השף המוכר? לפני כשבועיים פתח מסעדה חדשה בחוף ימה של תל אביב בשם קליפסו. זמן קצר לאחר הפתיחה, פורסמו באותו יום (יום חמישי האחרון) 2 ביקורות שלא פרגנו במיוחד למסעדה. עם הראשונה בעכבר העיר הצליח כנראה מילר לחיות, אבל עם זו של אפרתי בוואלה, כבר לא.

בברנז'ת מבקרי המסעדות לא נהוג לתת "100 ימי חסד" למסעדות, וחלקן בודקים את המסעדות כבר בימים שלאחר הפתיחה, על שלל התקלות ובעיות ההשקה שיכולות להיות. אפרתי, לדברי גורמים, נוהג לתת עוד כמה ימי חסד - של כשבועיים.

על אחת המנות של מילר כתב אפרתי כי "זו לא מנה של מסעדה", והוסיף כי חומרי הגלם לא טובים, אבל לטענתו של אפרתי, זו עוד המנה הטובה בארוחה. על מנה אחרת ציין כי "הייתה מבוצעת גרוע", הוסיף כי "קציצת סלמון איומה למדי, כמוה אולי מקבלים בבורגריות מהסוג הירוד אלו שלא רוצים לאכול בשר".

אפרתי גם ציין כי המלצרית הבטיחה מנת פילה דג במשקל של כ-200-300 גרם, אולם לדבריו "אתפלא אם היו שם יותר מ-120 גרם דג", והוסיף כי "הוא היה יבש וסר טעם באופן בוטה", וציין כי "סלט החצילים והירקות המרוקאי - היה איום".

מילר, שמתחזק חשבון אינסגרם פופולארי עם כ-90 אלף עוקבים ועמוד פייסבוק עם 10,000 עוקבים, התקשה להבליג והחליט להגיב בסושייאל – לצד חשיפת תמונתו של אפרתי. "עיתונים ואתרים גוססים צריכים הקלקות וכניסות ובינינו, את אף אחד לא מעניינת ביקורת טובה. אני מודה שגם אני כקורא, כי ככה הורגלנו, מחפשים בביקורות את ההשחזה, את הנעיצה, את הדם ואת המוות. ממש כמו מחזה שייקספירי", כתב. "אני מניח שחלקכם בכלל לא קרא את הביקורת של אבי אפרתי היום בוואלה ובעצם הכתיבה שלי פה, אני יורה לעצמי ברגל כי מיד תכנסו ותקראו את הכתבה שבה אבי שוחט אותי ואת קליפסו".




מילר מציין כי המסעדה שלו נפתחה רק לאחרונה ועדיין יש עוד הרבה עבודה בה: "למסעדה רגילה לוקח זמן, בטח ובטח לכזו שגם קשורה לחוף באוגוסט שמאכיל 3,000 איש ביום - לא תירוץ, סתם נתון מלהיב, אבל זה לא מעניין את המבקרים, הם כאמור צריכים הקלקות ושידברו עליהם ועל הכתבה שלהם".

"אני לא ארד לרמה של אותו מבקר כי יש לו משפחה וחברים שלא מגיע להם לעבור את מה שהוא גורם לי לעבור בכל פעם כשהוא מטנף עלי פעם אחר פעם בכל מקום בו עבדתי, מילא שאני לא מעריך את דעתו, אני קצת מרחם עליו, זה לא פשוט להיות פסיכולוג מתוסכל שלא מבין כלום באוכל, מטפל בקולגות שלי ואז צריך לאכול את מה שאני מבשל", כתב מילר וציין כי ברצונו לומר לעורכים ולכתבי האוכל "תלכו להזדיין", והוסיף: " רוצים לעשות גם מהטקסט הזה אייטם? בי מיי פאקינג גסט, לא ציפיתי לפחות כי גם אתם שבויים בלופ ההקלקות כדי למכור פרסומות".

חשיפת תמונתו של מבקר המסעדות של וואלה עשויה לפגוע בצורה כזו או אחרת בעבודתו של אפרתי, שהרגיש עד כה חופשי בביקורתו, וכרגע זהותו נחשפה. מאידך יש לזכור כי חלק גדול ממבקרי המסעדות מוכרים בפניהם, וחלקם היו קשים במיוחד עם המסעדות בהן ביקרו ואותן ביקרו.

אבי אפרתי אמר לאייס: "את מה שיש לי לומר, כתבתי בביקורת".



הגב לכתבה

יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
40 תגובות
33.
מה לעשות מילר הוא תוצר עיתונאי ותו לא
שף הוא לא וגם לא טבח אלא פשוט מישהו שנהיה "שף" עם כמה עיתונאי חצר.האמת סופה תמיד אבל תמיד לצאת לאור.
לא עוד | 26/09/2017 18:41
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
32.
השף נפל בפח חוף פרישמן הוא יוריד את המכנסיים
כל השם שלו ילך וכל הכסף שלו ימחק. איך תפרו לו את הלוקש.
הולי | 23/09/2017 08:53
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
31.
הפראיירים לא מתים, תמשיכו לתמוך בחולדאי
מי שמגיע לחוף אוכל ביזיון
יניב | 23/09/2017 07:55
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
30.
בושה לעיר תל אביב שמעודדת סחטנות של הציבור
אני מקבוצת ותיקי חוף פרישמן, החוף היה מופעל עד 2012 ע"י 2 זכיינים מקסימים, מחירי המסעדה בחוף היו עממיים, האוכל היה נקי וטעים, ומהיום שהחליפו אותם ברשת הבננה ביץ שהעבירה את המסעדה בקומבינה לחבורת עומר מילר, החוף ירד שאולה. חולדאי הפך את החוף לפלצני.
דוד | 21/09/2017 13:45
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
29.
תעשו לעצמכם טובה- אל תתקרבו
אוכל גרוע. מחירים מופקעים. לא להתקרב. חבל על הכסף ועל העצבים. כוס בירה ב-40 שקל. שניצל קפוא ב-70 שקל. הזוי. תעשו לעצמכם טובה ואל תתקרבו. פרצופו התגלה בתגובה הלא עניינית שלו...
עומר מילר | 18/09/2017 16:10
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
28.
מבקר מסעדות
אבי אפרתי נראה כאחד שאוכל חצילים בחושך וגונח...... פרוש גונח נשף אויר ברטט ארוך, מתוך כאב
הפרקלית  | 04/09/2017 12:32
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
27.
מה לעשות ...האוכל יקר ולא משהוא בלשון המעטה...!!! (ל"ת)
אכלנו שם.. | 24/08/2017 14:51
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
26.
חברים, מולכים אתכם שולל עם כתבות יחצן, עאלק ביקורת... יעאני עיתונות אוביקטיבית
ממליץ לוותר...
ניר | 24/08/2017 11:59
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
25.
אני עדיין בהלם מאולם חתונות ב תל אביב בהשגחת השף מילר
ב סמוך ל תחנה המרכזית היתי בעבר ב חתונה ש השף מילר היה האחראי ובעל השמחה לא הפסיק לדבר על כך בפני לפני הארוע. צר לי חזרתי המום מ איכות והאמת הרגשתי גם בושה היה לי קשה להאמין שזה מה שהשף המפורסם בישל ל לקהל יש דברים שלא שוכחים
YL | 24/08/2017 11:12
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
24.
ביקרתי, ידע הציבור, חויה גרועה, ממש גזל מה שקורה ... תתרחקו..
חייבים להזהיר הציבור
גיא | 24/08/2017 08:06
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
23.
לא יראה אותנו אצלו
כלום ושום דבר, זה מי ומה שהוא, האדון מילר.
אחת העם | 23/08/2017 16:10
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
אחד העם
אחד העם ברברים חיות שהולכים למסעדה איך אפשר לשנוא שף בטוח שאתם מטעם. אתם אפילו לא יודעים לעשות ביצה
הפרקליט | 04/09/2017 12:29
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
22.
הכי קל להאשים
להבדיל אדון מילר אני מסכים עם אפרתי,אכלתי בעבר במיסעדות שלך,במילה אחת סתמי.וכן עדיין זוכרים לך לעלות לאינסטגרם שלך תמונות מאתרי אוכל מחול במסווה שזה שלך אז כן אתה מזוייף,אני לא מכיר אותך אבל כן ישבנו במיסעדה באיזה ערב לא ביחד ויום אחרי זה יש ספיישל במיסעדה שלך מנה דומה מצולחתת זהה אז כן אף אחד לא ממציא את הגלגל או מנה מחדש אז אתה חקיין למרות אתה טוען שלא,וכן שמעתי המון סיפורים של אנשים טובים שעבדו איתך גם כטבח וגם כמו שאתה טוען שף ואף אחד לא פירגן לך ,מלהתקשר לטבחים כשהיית טבח שיבואו לסגור במקומך את המיטבח כי זה עבודה סזיפית או אתה צריך לצאת מוקדם או בשף מספר סיפורים שאתה לא עושה סרוויסים אז אתה עצלן או ו נצלן.וכן כל הביקורות של הגולשים או לפחות תישעים ותשע אחוז באתרים שהם לא האינסטגרם שלך לא מפרגנים לך אז במילותך לך תיזדיין ותעשה בדק בית אולי האוכל שמוציאים בשבילך צריך רענון הרי אתה לא עושה סרוויסים אתה וונאבה שף גדול ודבר שוב או תחליף פסיכולוגית במקום כולם לא מבינים כולם אשמים אכלו לי שתו לי רק אני בסדר.וכן אמרת מחירים נגישים בכל ראיון אפשרי ולשפר את אוכל תרבות החופים יש לך עוד הרבה מה ללמוד,אם כולם אומרים
דודי | 22/08/2017 02:44
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
21.
שרלטן... עאלק שף, חביתה לא הייתי קנה אצלו...
תתרחקו מהאיש הזה...
רמי | 21/08/2017 22:34
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
20.
רווחים גדולים מפרסום בתכניות הבישל
גם כל תכניות הבישול של מילר וחבריו מפוברקת בכל מתוכנת על פרסום של שמן סכין. ועוד. המתכון לא טוב העיקר הכסף הגדול שמגיע מיצרני הסכינים והשניים טחינה ועוד. ואנחנו הטפסים מאמינים להם
יואל | 21/08/2017 22:18
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
19.
מחיר לפתן פירות 180 שח
אצל מילר. זה לא הגיוני הסיוט מי שמשלם כל מחיר
יואל | 21/08/2017 22:11
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
18.
האוכל גרוע. היינו
והתמחור מוגזם. צודק המבקר הלא אנונימי. אתם לא ערוכים אל תפתחו. קשה ורק מתארגנים? תמחרו בחצי מחיר.
רונית | 21/08/2017 20:53
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
17.
שרלטנים שעושים שם רע למסעדנות, נא להפיץ כדי למנוע מאחרים עוגמת נפש...
חייבים להפיץ ברשת כדי למנוע מאחרים ליפול למלכודת שאדון מילר ואחרים כמהו תומנים לסועדים תמימים....
גיא | 21/08/2017 17:03
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
16.
שרלטנים שעושים שם רע למסעדנות, נא להפיץ כדי למנוע מאחרים עוגמת נפש...
חייבים להפיץ ברשת כדי למנוע מאחרים ליפול למלכודת שאדון מילר ואחרים כמהו תומנים לסועדים תמימים....
גיא | 21/08/2017 17:02
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
15.
אתמול סיפרו בערוץ 2 שהוא מוכר בקיוסק/מסעדה שלו צלחת פירות
ב-140 שקל. מאה וארבעים שקל !!!! הבנתם?! גם אם האוכל שלו נהדר, והוא לא. על צלחת פירות שעולים בסופר פחות ממחצית הסכום, לשדוד אתכם (אני לא אגיע לשם) ב-140 שקל. שוד ושבר.
אק | 21/08/2017 16:02
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
14.
זה לא שף, זה איש עסקים שרוצה להרווח כסף ומהר, האוכל לא רלוונטי... (ל"ת)
גיא | 21/08/2017 15:11
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
13.
עלה לו
כאשר העזתי לכתוב ביקורת לא מחמיאה לקאליפסו חסם אותי מחשבון האינסטגרם
לי | 21/08/2017 15:09
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
12.
הייתי... הרגשתי ממש מרומה!!!, אנשים שהורסים את ענף המסעדנות
עלק שף... הצחקתם אותי, אנשים כמו מילר הורסים את הענף, צריך להזהיר מכאלה כדי למנוע עוגמת נפש ...
יעל | 21/08/2017 13:54
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
11.
איפה התמונה של אפרתי? (ל"ת)
בני כהן | 21/08/2017 13:46
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
10.
מילר סתם שף תחת
ב190שח אני מביא ארגז חתיכת אידיוט עילג וחצוף בנוסף מתראיין וברוב חוצפתו אומר יש לי עובדים ושכר גבוה על המקום משמע ניתן ללקוחות קדחת בתחת ניקרע להם את הכיס יש יותר אידיוט מהשף הזה!!?
דוד | 21/08/2017 12:50
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
9.
המלך ערום וסופסוף משהו אמר זאת,,,
מילר הוא איש עסקים ויחצן שרוצה להרוויח כסף ומהר, האוכל פחות חשוב לו... ופריארים, הם אף פעם לא מתים הם רק מתחלפים...
זיו | 21/08/2017 10:43
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
8.
התגובה של השף מוכיחה שהמבקר צדק (ל"ת)
מתגונן ומתצדק | 21/08/2017 08:13
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
7.
אני לא מסוגל לאכול אצל עומר מילר
לא רק לא טעים גם לא סניטרי מניסיון. מעדיף מקום מושקע, יפה ורציני. אוהב את קונפורטי, רועי סופר ואת רפי כהן שברח... לא את מילר- הוא לא שף
שף פח וכתב פח זבל  | 21/08/2017 00:52
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
6.
עם כל הכבוד למילר, הביקורת הייתה לגיטימית
ונכתבה באופן רהוט ולא מתלהם. מלבד שבועיים חסד שקיבלה ממנו המסעדה הייתה בהרצה (ליודעי חן בלבד...() במשך שבועות ארוכים... בלי קשר, מסעדה נפתחת—מתומחרת באופן מלא? ראוי לכבד את הלקוחות ולהגיש אוכל באיכות מעולה.
מירי | 20/08/2017 20:11
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
לא רק לגיטמית אלא גם נכונה!!!! (ל"ת)
יעל | 21/08/2017 10:46
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
גם לגיטימית, גם נכונה וגם ח ש ו ב ה ל מען ידע הציבור את האמת !!!! (ל"ת)
מור | 22/08/2017 09:21
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
5.
אם כל כך לא אכפת לו - למה הוא התחמם כל כך?
לא שם עליו, לא מעניין אותי, תלכו לה...., יופי של מילים, שרק מראות משהו אחר לגמרי.
אודי | 20/08/2017 16:08
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
4.
תחשף זהותו של ביצה עלומה מבקר המסעדות ההזוי במאקו (ל"ת)
גילוי נאות | 20/08/2017 16:02
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
זה אני
תבין לבד
נש נש | 21/08/2017 09:19
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
כולם יודעים מי זה -ניסן שור (ל"ת)
דוחול | 20/08/2017 22:17
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
כולם יודעים מי זה -ניסן שור (ל"ת)
דוחול | 20/08/2017 22:16
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
3.
עומר מילר הוא דושבאג מתנשא (ל"ת)
לא אבי אפרתי | 20/08/2017 15:39
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
2.
מסעדה על הפנים.
מפוטנציאל הוא הפך לשף של המבורגרים ונשנושים על החוף. חבל
יואב | 20/08/2017 14:22
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
1.
בכיין
כל מי שמבין קצת בבישול יודע שעומר מילר הוא בינוני במקרה הטוב. טוב יעשה אם באמת יתעסק בבישול ולא במדיה החברתית. לא הייתי במסעדה אבל אבי אפרתי מבין באוכל ומבין במסעדות. מתוך הדוגמאות שהביא ובמיוחד סלט הפירות המביך נראה שהוא צודק לפחות בחלק מהדברים שכתב.
ראובן הגאון | 20/08/2017 14:00
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש
סופסוף משהו פוצץ את הבלון הנפוח ומלא אויר, כל הכבוד למבקר!!!! (ל"ת)
גיל | 21/08/2017 10:45
יש להזין שם בן לפחות שני תווים
יש להזין נושא בן לפחות שני תווים
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה

ליצירת תגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעית תקשורת, אנא נסה שנית
שלח מחדש

אייס דרושים

+ לכל המשרות
תפקיד חברה איזור
קופירייטר K Logic – F... המרכז שלח קו”ח
Motion Graphi... חסוי המרכז שלח קו”ח
מנהל/ת אדמינסט... רז גרופ מעצבים המרכז שלח קו”ח
תקציבאי פרומרקט המרכז שלח קו”ח
מפיק פרומרקט המרכז שלח קו”ח

אייס ספיישל

הכי במדור

הכי נקראות
הכי מטוקבקות
הכי ויראליות
היום
השבוע
החודש
אין מאמרים להצגה

הרשמה לניוזלטרים

עליך לאשר את תנאי השימוש לשם הרשמה לניוזלטרים
הרשם
הרשמתך עברה בהצלחה