תרבות ופנאי
גלי עטרי נגד המלחמה? "זה זמן לעשות שלום"
גלי עטרי משחררת סינגל חדש ומתייחסת למצב האקטואלי של המדינה: "אחרי השנה הקשה והמטלטלת שעברנו מאז ה-7.10 התוודעתי לשיר הכל כך יפה שמדבר על השלום שלנו קודם בינינו לבין עצמנו"
גלי עטרי משחררת הבוקר (ראשון) סינגל חדש העוסק במצב במדינת ישראל ומאחלת לשלום.
השיר החדש נקרא "עכשיו הלב מוכן" ונכתב והולחן ע"י מורן דוד ואליאור רביד, השיר עוסק בשאיפה לשלום בינינו לבין עצמנו. גלי עטרי מהזמרות המצליחות והאהובות על הקהל הישראלי, שלהיטיה הגדולים והעצומים הפכו לנכסי צאן ברזל שנשארים רלוונטים תמיד, ועוברים מדור לדור. וכעת היא עושה זאת שוב עם השיר החדש שלה.
לאורך הקריירה הענפה של גלי היא ידעה גם בין השאר לבחור שירים מעצימים ומלאיי תקווה ואופטימיות, גם הסינגל החדש שכתבו יחד במיוחד עבורה מורן דוד ואליאור רביד הוא כזה.
על השיר החדש מספרת גלי: "אחרי השנה הקשה והמטלטלת שעברנו מאז ה-7.10 התוודעתי לשיר הכל כך יפה ומרגש של מורן דוד ואליאור רביד שמדבר על השלום שלנו קודם בינינו לבין עצמנו כנקודת פתיחה לשלום שלנו אחד עם השני. השיר הזה מבחינתי מסכם את המהות הכי שלמה שלנו כבני אדם וכחברה. לצד כל העצב והכאב והגעגוע העצום לחטופים השיר הזה טוען בתוכו תקוה לימים טובים יותר ,מאוחדים יותר ואחרי כל מה שעברנו מרגיש שעכשיו הלב מוכן".
בשנה האחרונה יצאה עטרי במופע חדש שהפך במהרה למופע המצליח של השנה בהיכל התרבות בתל אביב. מופע נוסף ייערך ב-13.5.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



