רכילות עסקית
מעיין אדם ברמת אביב: זה הנכס החדש של המגישה
מעיין אדם עברה לדירה של בן הזוג יובל צלנר ומציגה בית ירוק במיוחד, ומעוצב בסגנון שמתאים בצורה מושלמת למגישה הצבעונית
מגישת הטלוויזיה מעיין אדם, שמככבת בימים אלו בעונה החדשה של הריאליטי "רוקדים עם כוכבים", עברה בחודש ספטמבר האחרון להתגורר עם בן זוגה יובל צלנר (איש עסקים וח"כ בעבר), בביתו ברמת אביב, ת"א. לפני כן, במשך כמה שנים גרה אדם בפתח תקווה, חלק מהזמן עם האקס שלה, אסיף אלקיים.
כפי שאדם שיתפה הסטורי שלה באינסטגרם, הדירה החדשה מוצאת חן בעיניה יותר. לפני זמן מה שיתפה באינסטגרם את ההחלטה על המעבר: "רציתי לספר לכן שאנחנו עוברים לגור יחד ומאוד מתרגשים", כתבה וצירפה תמונה עם בתו הקטנה של צלנר (מנישואיו למגישה דפנה שחר) במרפסת ביתם.

צילום מתוך הסטורי של מעיין אדם
מה שבולט יותר מכל בבית החדש של מגישת הטלוויזיה, הוא הצבע הירוק. אדם הצהירה בעבר שהיא מחוברת לסגנון טבעי, כמו מדפי עץ ועציצים ברחבי הבית, והבית של בן זוגה שעברה אליו, אכן מממש את זה. המטבח מתהדר במדפי מתכת שחורים, שמהם, לצד פריטי אקססוריז לבית, נשפכים עציצים ירוקים, ומתחתיהם גם אדנית מלאה.

צילום מתוך הסטורי של מעיין אדם
בתור אחת שרואה בעצמה כאושיית אופנה, אדם שיתפה חדר ארונות עמוס בבגדים, אביזרים שונים וכמובן בנעליים, האהובות כל כך על המגישה. בשיתוף שלה מהחדר נראות גם מנורות חלביות שמאירות את הבגדים המסודרים בתוך הארון הבהיר.

צילום מתוך הסטורי של מעיין אדם
בסטורי נראה המטבח החדש של אדם, שבאמצע שלו יש אי המורכב מבסיס עץ ומשטח כהה, שתואם את מדפי המתכת. סמוך לשם מוצב אגרטל פאמפסים שמרכך את המראה, ובכלל, הבית מוצף באגרטלים, ספרים ופריטי אקססוריז ביתיים כמו הארנב על המדף ומתחתיו הרדיו הישן.

צילום מתוך הסטורי של מעיין אדם
עוד ב-

צילום מתוך הסטורי של מעיין אדם
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.סופר פריחהדן גבריאל 04/2022/19הגב לתגובה זו3 0זה מה שהיא בסך הכלסגור
-
2.בלתי נסבלת נשארת ברוקדים עם כוכבים כי עובדת בערוץדניאל 03/2022/21הגב לתגובה זו2 1איך עדן פינס וסנדי הודחו והיא נשארה כמובן היא עובדת בערוץ בתוכנית בוקר אצל רסקין כבר לא צופה בגללה בלתי נסבלת מעייפת נדחפת ומחפשת תשומיסגור
-
1.בהצלחהפתח תקוואית 03/2022/20הגב לתגובה זו1 1בהצלחה עם הבחור, אין על פתח תקווה.סגור



