רכילות עסקית
בפעם ה-14 ברציפות: יריד "צבע טרי" יוצא לדרך
אמש (ראשון) נפתח יריד האמנות והעיצוב "צבע טרי" בנמל יפו באירוע גאלה מסורתי אותו אירח מנכ"ל הפניקס, אייל בן סימון, ובמעמד רעיית נשיא המדינה, מיכל הרצוג
האירוע נערך בהשתתפות בכירי המשק, שגרירים, אנשי עיצוב ואמנות, בהם: יו"ר קבוצת שופרסל איציק אברכהן ורעייתו מיכל, שגריר בחריין חאלד אל ג'לאמה, שגריר איטליה סרג'יו ברבנטי ורעייתו סיבנה ועוד רבים וטובים.
מתוך דברים של מיכל הרצוג, רעיית נשיא המדינה, בפתיחת האירוע: "צמד המילים צבע טרי המלווה את יריד האמנות והעיצוב מאז ימיו הראשונים, הוא בעיניי השיקוף המוצלח ביותר של מהותה של חגיגת האמנות הזאת. מפגן של צבעוניות מתפרצת, לא רק בהיבט היצירות עצמן, אלא גם במגוון האנושי העומד מאחוריהן: פסיפס צבעוני ורב תרבותי של אמנים ומעצבים, בניה ובנותיה של החברה הישראלית ממגוון קהילותיה, שדרותיה ומגזריה".
עוד ב-
עשרות אמנים ומעצבים, 25 תערוכות, גלריות ומיצגים ייחודיים לוקחים השנה חלק בתערוכת "צבע טרי" בחסות קבוצת הפניקס. היריד נפתח אמש במחסנים 2 ו-3 בנמל יפו המתחדש, זו השנה ה-14 ברציפות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



