רכילות עסקית

מנהלי בנק לאומי מרגשים: היוזמה של הבכירים - והתרומה לחיילים

המרכז הקולינרי אורט דן גורמה בתל אביב אירח 120 ממנהלי הבנק לסדנת בישול מיוחדת. מאות מנות עשירות נארזו ונשלחו לחיילי צה"ל לעזה ולשטחי הכינוס בגבולות. הפעילות נערכה בשיתוף עמותת אלון ואלה
מערכת ice | 
חנן פרידמן (צילום Magma Images, shutterstock, פלאש 90)
המרכז הקולינרי אורט דן גורמה בתל אביב אירח 120 מנהלים בכירים מבנק לאומי, בראשות  מנכ"ל הבנק חנן פרידמן, כך פורסם הבוקר (שני). הבכירים התארחו לסדנת בישול מיוחדת במסגרתה הם בישלו מאות מנות עשירות וטעימות שנארזו ונשלחו לחיילי צה"ל לתוך עזה ולשטחי הכינוס בגבול עזה.
מנהלי בנק לאומי התחלקו לשתי קבוצות ובכל סדנה הכינו מספר עשיר של מנות ייחודיות שבנה עבורם השף אבי שטייניץ, המנהל הקולינרי של אורט דן גורמה. הפעילות נערכה בשיתוף עמותת אלון ואלה.
 
המרכז ללימודים קולינריים אורט דן גורמה אירח מפונים מיישובי עוטף עזה והדרום לסדנאות בישול שהותאמו במיוחד להם ולמשפחותיהם. בסדנאות, שנתרמו על ידי אורט ישראל, ישתתפו מפונים מיישובי עוטף עזה והדרום כמו: כפר עזה, קיבוץ מפלסים, שדרות ועוד, המתאכסנים במלונות דן פנורמה תל אביב ודן אכדיה הרצליה.

בתמונה: דובי רקיע מנהל אורט דן גורמה, חנן פרידמן מנכ"ל בנק לאומי, אלון ושולמית מנכ"לים משותפים עמותת אלון ואלה, אביבית קליין סמנכ"לית משאבי אנוש בנק לאומי (צילום: יח"צ)
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה