אוכל

הפיצה של משפחת בוזגלו סוגרת פינה לארוחת קלילה

אין כמו פיצה. אבל מה עושים אלו שמנהלים אורח חיים בריא ונמנעים מארוחות מרובות פחמימות? קבלו את הפיצה הבריאה של מאור בוזגלו שהיא גם טעימה וגם קלה להכנה  
מערכת ice | 
מאור בוזגלו (צילום מסך מאינסטגרם @buzaglomaor)
מאור ומירן בוזגלו מרבים לתעד את עצמם וגם לשתף את העוקבים שלהם באינסטגרם במתכונים שתואמים את אורח החיים הבריא שלהם. אחרי שמאור כבש את לבה ובטנה של אשתו עם שווארמה טונה, הוא מציג פתרון חדש, קליל ומהיר לארוחה טעימה - פיצה על בסיס קוטג'.
מצרכים לבסיס:
200 גרן קוטג' 5% (אפשר גם קוטג' עם אחוז שומן נמוך יותר)
ביצה 1
3 כפות קמח כוסמין מלא או שיבולת שועל טחונה
חצי כפית אבקת אפייה
תבלינים: מלח ופלפל לפי הטען
תוספות מעל:
רסק עגבניות או קטשופ ללא סוכר
50 גרם גבינה מגורדת (עדיף רזה)
תוספות שאוהבים - זיתים, פטריות, בצל, טונה

צילום מסך מאינסטגרם @buzaglomaor
אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל-180 מעלות על מצב טורבו.
מערבבים את כל המרכיבים של הבסיס עד לקבלת בלילה אחידה.
משטחים את הבלילה על תבנית עם נייר אפייה בגובה אחיד אך לא דק מדי ואופים כ-10 דקות עד שהבסיס מתייצב מעט.
מורחים שכבה דקה של רסק עגבניות, מפזרים גבינה ותוספות ומחזיקים לאפייה לעוד 5-10 דקות נוספות - עד שהגבינה נמסה ומקבלת צבע יפה.
   

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה