אוכל

עוגת גבינה מושלמת לפסח בכלום עבודה: המתכון של קורין גדעון

מחפשים קינוח כשר לפסח, קל להכנה וכזה שאי אפשר להפסיק ליישר? מגישת הטלוויזיה ואושיית הרשת קורין גדעון מפרסמת את עוגת הגבינה המיתולוגית של חמותה - שגידלה עליה 14 ילדים. רצנו לנסות

מערכת ice | 
עוגת הגבינה של קורין גדעון (צילום מתוך חשבון האינסטגרם של קורין גדעון corringideon@)
עוגת גבינה נימוחה וקטיפתית שלא מצריכה אפילו הפרדת ביצים ובנוסף כשרה לפסח – נשמעת כמו שיחוק אמיתי. המתכון של קורין גדעון (ובעצם של חמותה) יצריך מכם רק 7 מצרכים בסיסיים, קערה עמוקה וכמה תנועות ערבוב קלילות – והופ יש לכם את כוכבת החג הלבנה. מתחילים!
מצרכים:
  • 1 כוס סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 1/4 כוס קמח תפו״א
  • 1 קילו גבינה לבנה (2 מכלים של 500 גרם)
  • 5 ביצים
לקרם:
  • 4  שמנת חמוצה
  • 2  סוכר וניל
 
אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
  • בקערה גדולה מערבבים סוכר, סוכר וניל, קמח תפו״א, גבינה לבנה וביצים. שימו לב שהבלילה יוצאת דלילה יחסית. לא לדאוג, ככה זה צריך להיות!
  • מעבירים לתבנית גדולה, מרופדת נייר אפייה, ומכניסים לתנור ל-50 דקות.
  • בינתיים, מערבבים את השמנת החמוצה עם סוכר הווניל.
  • כשהעוגה אפויה, מוזגים את השמנת על העוגה, משטחים באופן שווה ומחזירים לתנור לעוד 20 דקות אפייה.
  • מוציאים מהתנור לצינון עד טמפ׳ החדר.
  • מומלץ להגיש עם פירות העונה דוגמת תותים.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה