אוכל

בסיר אחד: תבשיל אורז ובשר שסוגר פינה לצהריים בכלום עבודה

בלי ללכלך הרבה כלים, בלי מאמץ ובלי להשקיע יותר מדי זמן - קבלו מתכון פשוט נהדר לתבשיל מנחם וכיפי שכולם אוהבים - ילדים ומבוגרים
מערכת ice | 
אורז ובשר (צילום מסך מאינסטגרם sapir_borgil_aklom)
איך אנחנו אוהבים מתכונים קלים, ועוד יותר טוב - כשהם באים בסיר אחד. בלי הרבה כלים לשטוף, בלי הרבה עבדה ובעיקר - בלי הרבה זמן. קבלו את המתכון של ספיר בורגיל לתבשיל של בשר ואורז בסיר אחד, שסוגר פינה כל פעם בא לכם ארוחה חמה.
מצרכים:
1 בצל קצוץ
חצי צרור כוסברה קצוצה
חצי צרור שמיר קצוץ
חצי כוס שמן
חצי קילו בשר טחון
6 שיני שום כתושות
פלפל ירוק חריף - לא חובה
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
4 כוסות מים רותחים
תבלינים: כף אבקת מרק עוף, חצי כף כורכום, חצי כף מלח, חצי כף פלפל שחור, רבע כפית פפריקה אדומה.

צילום מסך מאינסטגרם @sapir_borgil_aklom
אופן ההכנה:
"מטגנים" ללא שמן את הבצל הקצוץ בסיר רחב למשך 5 דקות.
מוסיפים את הכוסברה והשמיר הקצוצים. מוסיפים את השמן ומערבבים
מוסיפים לסיר את הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שמשנה את צבעו.
מוסיפים לסיר את השום הכתוש ואת הפלפל החריף (למי שרוצה).
מוסיפים את התבלינים לסיר ומערבבים היטב. נותנים לתבלינים להיפתח עם השמן.
מוסיפים את האורז לסיר, מטגנים אותו כ-2 דקות ורק לאחר מכן מוסיפים את המים הרותחים.מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות בערך על אש נמוכה.
אחרי 20 דקות מכבים את הסיר, מערבבים את התבשיל ונותנים לו לנוח עוד 10-15 דקות במכסה סגור.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה