בעולם
האישה שטוענת כי היא מדלן מקאן תעבור בדיקת DNA
ג'ולי וונדל עלתה לכותרות בשבוע האחרון אחרי שטענה כי היא עשויה להיות הילדה הבריטית בת ה-3 שנעלמה בשנת 2007 מאתר הנופש פראיה דה לוז בפורטוגל
האישה שטוענת כי היא מדלן מקאן אמרה כי איש קשר של המשפחה פנה אליה וכי הורי הילדה הנעדרת מסכימים לערוך איתה בדיקת דנ"א. ג'ולי וונדל, בת 22 מפולין, עלתה לכותרות בשבוע האחרון אחרי שטענה כי היא עשויה להיות מדלן - הילדה הבריטית בת ה-3 שנעלמה בשנת 2007 מאתר הנופש פראיה דה לוז בפורטוגל.
"הבדיקה תיערך בקרוב", ציינה וונדל בפוסט באינסטגרם. הורי הילדה ג'רי וקייט טרם הגיבו באופן רשמי להשתלשלות האירועים. אולם, מקורב של הזוג אמר ש"בני המשפחה לא מוכנים לקחת שום סיכונים ורוצים לבדוק את כל כיווני החקירה האפשריים".
"חשוב מאוד להתייחס לכל הפרטים ואי אפשר להתעלם מהעובדה שיש דמיון בינה ובין מדלן", ציין מקורב לבני משפחת מקאן. "הן דומות ועל כך אנחנו לא חולקים בכלל. אם מה שהיא אומרת נכון, אז יש סיכוי ממשי שזו באמת היא".
בחשבון אינסטגרם שפתחה פרסמה מספר וונדל "הוכחות" לדבריה, כמו כתם לידה מתחת לעין ימין ונמשים ברגליים, שלטענתה זהות לאלה של מדלן.
עוד ב-
"פעם ביקשתי מאמי תמונה שלה בהיריון איתי והיא לא מצאה", סיפרה וונדל באחד הפוסטים שלה באינסטגרם. "אין אפילו תמונות שלי איתה כתינוקת או תיעוד שהיא הייתה בהיריון איתי. תמיד כשאני מעלה את הנושא, היא קוראת לי משוגעת".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.רק לי מעניין שאם הילדה היתה בת 3 ב 2007 סיממתעניין 02/2023/22הגב לתגובה זו0 0סימן שנולדה ב2004 ואם האשה הטוענת עכשיו בת 22 סימן שנולדה ב2001 לא? או ששכחתי חשבון!!סגור
_nine.jpg)


