בעולם
תעלומה מטרידה: איך הגיע מטאור מהשמיים למרכז חדר השינה?
המשטרה המקומית בניו ג'רזי החלה לחקור את החפץ, שמשקלו כ-2 קילוגרמים ואת האירוע שהביא לכך שהוא נמצא בחדר השינה של משפחה במרכז העיר. המשפחה תפגוש איש מקצוע מהתחום כדי לבדוק מה הוא החפץ
ניו ג'רזי סוערת ואין לאף אחד תשובה לשאלה המטרידה - איך הגיע חפץ מתכתי, אולי אפילו מטאור פער לחדר שינה? העצם הבלתי מזוהה חדר את הגג של הבית בשכונה השקטה, שלמרבה המזל לא היה מאוכלס באותו רגע ולכן אף אחד לא ניזוק.
סוזי סקופ, בתו של בעל הבית אמרה ל-CNN: "אני נגעתי בדבר הזה כי חשבתי שמדובר בסתם סלע. אני רק מודה לאלוהים שאבא שלי לא היה פה, אף אחד לא היה כאן. לא נפגענו".
מיד לאחר קבלת הדיווח, המשטרה המקומית החלה לחקור את החפץ, שמשקלו כ-2 קילוגרמים ואת האירוע שהביא לכך שהוא נמצא בחדר השינה. המשפחה תפגוש איש מקצוע מהתחום כדי לבדוק מה הוא החפץ.
עוד ב-
מקרה דומה קרה כבר בסקרמנטו בירת קליפורניה, שם פרצה שריפה שעל פי החשד נגרמה בשל נפילת מטאוריט. אחד הכלבים של המשפחה שהיה במקום מצא את מותו הטראגי. בכל מקרה, האירוע הזה ייבדק, שכן הוא נחשב לחריג במיוחד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



