בעולם
מחריד: צעיר הרג את בתו הפעוטה; הסב הסגיר אותו למשטרה
מקרה רצח מחריד בניו יורק: סב לתינוקת, בת שלושה חודשים בלבד, הסגיר את בנו ואבי התינוקת למשטרה, בחשד שהרג את הפעוטה כי לא הפסיקה לבכות
מקרה רצח מחריד בניו יורק: סב לתינוקת, בת שלושה חודשים בלבד, הסגיר את בנו ואבי התינוקת למשטרה, בחשד שהרג את הפעוטה כי לא הפסיקה לבכות. לאחר מותה התינוקת נמצאה באזור מיוער קטן בשכונת ברונקס בעיר. לפי הסב, בנו נלחץ לאחר המקרה וחשף בפניו את כל האמת.
לפי הסב האבל האירוע התרחש כנראה ב-14 במאי. בנו, דמיון קומאגר (23), לו רקע של בעיות נפשיות ואבחון של הפרעה דו-קוטבית וסכיזופרניה, ניסה ללכת לישון אך בתו הפעוטה לא הפסיקה לבכות. בשלב כלשהו הוא ניער את התינוקת והלך לישון. זמן מה לאחר מכן הוא מצא את הפעוטה כשהיא קרירה למגע ונוקשה.
הצעיר עדכן את בת זוגו, התושבת הזרה איוונה פאולוצי, על מצבה של בתם. על פי הערכות יחד הם שמו את גופת בתם בשקית והטמינו אותה בקרבת מקום. התינוקת אותרה רק לאחרונה תודות לסב המודאג. קומאגר נעצר לצד בת זוגו, והוא מואשם ברצח ובהזזת הגופה.
לפי הסב, הצעיר הכיר את אם הפעוטה בעת שטייל בשווייץ ויחד הם חזרו לניו יורק כשהיא בהיריון. יותר משבוע לאחר שאירע המקרה, הסב התקשר לבנו כדי לשמוע מה שלום נכדתו, אותה מעולם לא פגש, ואז התוודה הבן לאביו. הסב השבור הודה כי דיבר עם הכומר בקהילה שבה חי בלואיזיאנה וזה הנחה אותו לעשות את הדבר הנכון, מה שהוביל אותו להתקשר למשטרה.
עוד ב-
למרות המקרה המזעזע, הסב מסר לתקשורת כי הוא רוצה שהציבור יידע שבנו אהב את התינוקת, ז'נבייב.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



