בריאות
רוסלנה רודינה מתאוששת מהניתוח: "אני בשוק, הרגיש כמו דקה"
אחרי ניתוח החזה שעברה, סיפרה הדוגמנית: "כרגע לא מרגישה כאבים מדי, אז יחסית זה קליל, הדבר היחידי זה באמת המוגבלות (לי מאוד קשה עם זה). אז זה הדבר היחיד שצריך להקפיד עליו כי אי אפשר באמת להרים ידיים ולעשות שום דבר בעצם"
פורים לא כל כך ולא כל כך מבדח עובר עכל הדוגמנית וכוכבת הישרדות דימוס, רוסלנה רודינה, שבמקום ליהנות במסיבות הנוצצות של תעשיית הבידור לצד חבריה, היא עברה ניתוח להקטנת ועיצוב החזה ופספסה לא מעט זמן איכות גם עם בנה יאן.
אחרי שיצאה מחדר הניתוח, רודינה מיהרה לעדכן את עוקביה במצבה הרפואי וההתאוששות שלה": "חייבת לציין שאני בשוק שאני אחרי. זה הרגיש כמו דקה בחיי. כרגע לא מרגישה כאבים מדי, אז יחסית זה קליל".
כמו כן הוסיפה הדוגמנית: "הדבר היחידי זה באמת המוגבלות (לי מאוד קשה עם זה). אז זה הדבר היחיד שצריך להקפיד עליו כי אי אפשר באמת להרים ידיים ולעשות שום דבר בעצם".
עוד ב-
עוד הוסיפה וכתבה רודינה: "הייתה לי חוויה מדהימה וזה מה שחשוב, כי בסוף זוכרים הכל וכיף לזכור שהיה לא נורא בכלל ואפילו מבדר. יש לי תמונות שאני צוחקת כמו בצניחה חופשית. כנראה שאת הפחד והלחץ אני מוציאה בצחוק". כמו כן היא הודתה לצוות הרפואי שטיפל בה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


