חדשות

פרשמרקט לא עוצרת: רוכשת שלושה סניפים נוספים מיינות ביתן

שנה אחרי שרכשה שבעה סניפים מביתן ב-110 מיליון ש"ח, רשת המרכולים של האחים יוסי ושלומי אמיר ממשיכה להתרחב עם שני סניפים של ביתן באשדוד ואחד נוסף בפ"ת בשטח מסחרי כולל של 3,000 מ"ר שנרכשו עבור 47 מיליון שקל
כפיר אדר | 
סניף יינות ביתן (צילום יחצ)
רשת פרשמרקט ממשיכה בהתרחבות שלה על חשבון רשת יינות ביתן שממשיכה להתכווץ. רשת המרכולים הצומחת של האחים יוסי ושלומי אמיר רוכשת מביתן שלושה סניפים נוספים בעלות של 47 מיליון שקל, שנה אחרי עסקת ענק בין הצדדים.
העסקה מדברת על שני סניפים בעיר אשדוד ועוד אחד בפתח תקווה בשטח מסחרי כולל של כ-3,000 מ"ר. כעת תתרחב הרשת לסך של 42 מרכולים בפריסה ארצית, כאשר עד כה פעלו 6 סניפים תחת המותג "פרשמרקט", 12 תחת "מחסני להב", 6 סניפים של המותג "מחסני מזון חינם פלוס",4 סניפים של "טיפ טוב", 4 של "סופר דוש" ושלושה סניפים של "היפר דודו".
כזכור, רק בספטמבר 2019 רכשה פרשמרקט שבעה סניפים ברחבי גוש דן מיינות ביתן שנקלעה לקשיים תזרימיים, כשהסניפים הם דיזנגוף סנטר, במרכז המסחרי מיקאדו בתל ברוך צפון, במגדלי תל אביב, בשכונת בבלי, בכורזין בגבעתיים וברחוב רבין בחולון תמורת כ-110 מיליון שקל.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה