חדשות
"מבצע החיסונים הוא הצלחה עולמית": ישראל כבר חיסנה 2 מיליון אזרחים
כ-21% מכלל האזרחים כבר קיבלו חיסון נגד הנגיף, כאשר הפער מהמדינות שנמצאות מתחת בטבלת החיסונים הוא אדיר. שר הבריאות אדלשטיין: "השנים 2020-2021 הן שנות המלאכים בלבן", דודי אמסלם: "רק בריאות לכל עם ישראל"
שני מיליון מחוסנים - זה הרף החדש אותו חצתה ישראל במאבק נגד נגיף הקורונה. היום (שני) ציין זאת גם שר הבריאות יולי אדלשטיין בטוויטר שלו ולא שכח לתת 'את הפרחים' למי שאחראים להצלחת המבצע במסגרתו כבר למעלה מ-20% מכלל האוכלוסיה חוסנה.
אדלשטיין כתב: "ממשיכים להוביל בענק בחיסונים. וזה הרגע להודות למי שבאמת עומדים בחזית בשנה האחרונה. היום זה "יום הרופאה והרופא". אבל השנה האחרונה מלמדת אותנו שלא צריך יום הרופא. שנים 2020-2021 הן שנות המלאכים בלבן".
ממשיכים להוביל בענק בחיסונים.
— Yuli Edelstein 🇮🇱 יולי אדלשטיין (@YuliEdelstein) January 11, 2021
וזה הרגע להודות למי שבאמת עומדים בחזית בשנה האחרונה. היום זה "יום הרופאה והרופא". אבל השנה האחרונה מלמדת אותנו שלא צריך יום הרופא. שנים 2020-2021 הן שנות המלאכים בלבן. pic.twitter.com/tgiNZMkHNz
עוד הוסיף: "כבר שנה שלמה אתם שם בשביל אזרחי ישראל, בימים ובלילות, בשבתות ובחגים, נותנים את הנשמה במציאות קשה ואכזרית. עכשיו מתחילים לראות את האור. יחד איתכם ועם הצוותיים הרפואיים נוביל את ישראל להיות המדינה הראשונה בעולם שמשלימה את מבצע החיסונים. בזכותכם חוזרים לחיים".
על פי הגרף ניתן לראות כי ישראל כבר חיסנה כ-21% מכלל אזרחיה והיא נמצאת בפער של פי 10 מארצות הברית שבמקום השני (ביחס שבין המחוסנים לגודל האוכלוסיה), כאשר דנמרק ובריטינה גם כן הרחק מאחור.
השר דודי אמסלם הוסיף: "מבצע החיסונים הישראלי הוא הצלחה עולמית, וכבר עתה הצלחנו לחסן כ-2 מיליון אזרחים בשם הערבות ההדדית אני קורא לכולם, מכל המגזרים ובכל מקום, למען בריאותכם והסובבים אתכם- לכו להתחסן! רק בריאות לכל עם ישראל".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.חברים, בלי ציניות... צריך להצדיע למדענים המדהימיםיעקב כהן 01/2021/11הגב לתגובה זו3 0וכן... גם קופות החולים ובתי החולים שיחקו אותה... ותודה גם לך שר הבריאות, מר יולי אדלשטיין. המנהיגות שלך הוכיחה את עצמה.סגור


