חדשות
ארגון העיתונאים פועל נגד יעקב ברדוגו, מה יחליט מפקד בג"צ?
הארגון שלח למפקד גל"צ שמעון אלקבץ דרישה שיקדם את הפסקת התנהלותו הנוכחית של מגיש הרדיו הוותיק שמזוהה כימני, משום שלטענתם: "שיש בהם התנכלות וביזוי כלפי עיתונאים בגלי צה"ל"
ארגון העיתונאים פנה הבוקר (חמישי) למפקד תחנת גל"צ שמעון אלקבץ בדרישה שיפעל בהקדם להפסיק את התנהלותו של יעקב ברדוגו שיש בהם התנכלות וביזוי כלפי עיתונאים בגלי צה"ל.
בפנייה ציינו מנכ"ל ארגון העיתונאים אלי גרשנקרוין ואחראית חופש העיתונות ענת סרגוסטי: "התקרית שהתרחשה אתמול ובמהלכה פנה יעקב ברדוגו במהלך השידור לכתבת המדינית של גלי צה"ל, מוריה אסרף וולברג ושאל אותה באופן מזלזל ומבזה 'את הדוברת של אשכנזי ומשרד החוץ?' היא ארוע חמור מאוד שלא ניתן לעבור עליו על סדר היום בכל כלי תקשורת".
"מעבר לעובדה שמדובר בהתנהלות חסרת קולגיאליות באופן חריף, הדברים עולים אף כדי ביריונות והתעמרות בדרך של טפילת האשמות שווא וטענות שווא ולרבות הכפשת שמה של העיתונאית ולשון הרע וביתר שאת כאשר מדובר בחילופי דברים בין עובד בכיר ובעל מעמד לבין עובדת צעירה וזוטרה יותר".
"הדבר חמור שבעתיים לאור העובדה שאין מדובר בתקרית ראשונה שבה נוהג המנחה יעקב ברדוגו באופן מבזה כלפי אחד מעיתונאי התחנה, וזה מתווסף לתקרית מתוקשרת נוספת שהתרחשה מעל גלי האתר בינו לבין כתב גלי צה"ל מיכאל האוזר-טוב, תוך התנהלות פוגענית מצד העובד הבכיר כלפי עמיתו לעבודה ולעוד שורה רבה של תקריות שהתרחשו 'מאחורי הקלעים' שבהן התנהל ברדוגו באופן מבזה וחסר קולגיאליות כלפי העיתונאים בתחנה, עד כדי התעמרות בעבודה".
"מדובר בהתנהלות בלתי נסבלת שאיננה מתקבלת על הדעת הן מההיבט של החופש העיתונאי של עיתונאי התחנה והיכולת שלהם לבצע את עבודתם שנפגעת בצורה קשה באווירת הביריונות שמשרה יעקב ברדוגו על סביבתו, והן מההיבט של זכויות עובדים ויחסי עבודה, מכיוון שניתן לומר ברמת ודאות גבוהה כי ההתנהלות הזו עולה לכדי המבחנים המשפטיים של התעמרות בעבודה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(6):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
6.ימנים יורים לעצמם ברגליואב 03/2021/21הגב לתגובה זו0 0במקום להביא פרשן ימני הוגן ומקצועי אתם מגינים על המושחת מכולם שבינו ובין האמת אין שקר אפס שפשוט מפיץ שקרים . כמו שהשופט העליון קרה ךשר אוחנה אוחנה כמו שריבלין הוא הנשיא הכי פוליטי שיש הרוטווילר של ביבי שישתמש ויזרוק אותו בבוא זמנו כולם רואים את הפרצוף שלו ושלכם שמגינים עליוסגור
-
5.אני מחזק את ברדוגו השופר הכנה של גל'' צהל (ל"ת)איל 03/2021/18הגב לתגובה זו0 0סגור
-
4.בס"דזמירה רחמים 03/2021/18הגב לתגובה זו0 0ברדוגו לא רק שאינו עיתונאי מקצועי , הוא מחבל במקצוע ,פוגע בערכיו, והופך לטעמי לדוברו של ר"מ מושחת והופך חהיות חחק מכנופייה של עבריינים שמננחים את המדינה. הכתבת אינה זקוקה לתמיכתי ובכל זאת קבחי חיבוק חזקסגור
-
3.ארגון עתונאים למען סתימת פיות,וואו...חידוש ישראלי! (ל"ת)אלק עתונאים,בושה 03/2021/18הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.מפקד ג'ל"צ (ל"ת)אזרח הגון 03/2021/18הגב לתגובה זו0 2סגור
-
1.איפה הייתם כשאילנה דיין חשפה מקור של קולגהגיל מרנץ 03/2021/18הגב לתגובה זו1 4כמה שאתם צבועים אילנה דיין חשפה מקור עיתונאי של עמית סגל ואתם שתקתם כמו דגים עיתונאים קטניםסגור


