משפט

רשות המסים תחלק פיצויים לעשרות אלפי ישראלים: כך זה עובד

עד כה התקבלו במוקדי קרן הפיצויים: 18,766 תביעות מאז תחילת המבצע, מהן 15,861 בגין נזק למבנה, 1,272 מבגין נזק לרכב, ו-1,633 בגין נזק לתכולה ורכוש אחר. 2,725 איש פונו מביתם. אזרחים שביתם או רכושם נפגעו מירי טילים, יכולים לפנות ולהודיע על הנזק למוקד רשות המסים
מערכת ice | 
נזקי המלחמה (צילום פלאש 90/ גילי יערי, shutterstock)
רשות המסים ממשיכה לעדכן את הציבור בישראל על המשך הפעילות שלה במסגרת מבצע "עם כלביא". פעילות קרן הפיצויים לטיפול בנזקים מעניקה עדכון בנוגע לכמות התביעות שהוגשו עד כה על ידי אזרחים שספגו נזקים מסוגים שונים בעקבות ירי הטילים הבליסטיים של איראן על ישראל בימים האחרונים.
על פי רשות המסים, מאז פרוץ המלחמה, צוותים של קרן הפיצויים – מס רכוש, מלווים במהנדסים ושמאים, נמצאים בזירות השונות ומעניקים מענה ראשוני לאזרחים שביתם ורכושם נפגעו, בשיתוף עם נציגי הרשויות המקומיות הפועלים בשטח.  

עד כה התקבלו במוקדי קרן הפיצויים: 18,766 תביעות מאז תחילת המבצע, מהן 15,861 בגין נזק למבנה, 1,272 מבגין נזק לרכב, ו-1,633 בגין נזק לתכולה ורכוש אחר. 2,725 איש פונו מביתם. 
נכון לבוקר זה פועלים ברחבי הארץ 87 צוותים של קרן הפיצויים - מס רכוש, מהם 17 בבת ים ו-14 בתל-אביב. אזרחים שביתם או רכושם נפגעו מירי טילים, יכולים לפנות ולהודיע על הנזק למוקד רשות המסים במספר *4954 או להגיש תביעה מקוונת באתר רשות המסים.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה