בארץ

לא תאמינו: היכן נתפס עבריין מין לאחר מרדף סוער בבני ברק?

המשימה של אנשי יחידת 'צור' התדרדרה במהירות: ניסיון לאכוף צו בית משפט הפך למרדף מסוכן, לאחר שחשוד בהפרת תנאי שחרור דרס שוטר וברח. רק אחרי חיפושים אינטנסיביים – הוא נמצא במחבוא בלתי צפוי
מערכת ice | 
משטרה-אילוסטרציה (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
בבוקר שגרתי בבני ברק, פעלו כוחות יחידת 'צור' של שירות בתי הסוהר לאכיפת צו פיקוח על עבריין מין משוחרר, אך המפגש הזה התפתח במהירות לדרמה מסוכנת ברחובות העיר.
הכוחות, שפשטו על ביתו של החשוד לאחר שעלה חשד כי הפר את ההגבלות שהוטלו עליו, הצליחו לאתר ראיות המעידות לכאורה על הפרת התנאים. עם גילוי הממצאים, אנשי היחידה ביקשו לבדוק גם את רכבו, אולם בשלב זה, העניינים יצאו משליטה.
לפי מאקו, במקום לשתף פעולה, החשוד זינק אל תוך מכוניתו, נעל את הדלתות, והחל לנסוע בפראות תוך סיכון חיי עוברי אורח. אחד מקציני היחידה שניסה לעצור את הרכב – נדרס והועף לשולי הדרך. הקצין נפצע קל ונזקק לטיפול רפואי.
האירוע החריג הצריך התערבות מיידית של משטרת מרחב דן, שיחד עם אנשי 'צור' החלו במצוד מתוח אחרי העבריין שנמלט במהירות. במשך זמן רב ערכו הכוחות סריקות בכל רחבי העיר, עד שהגיעו לבית העלמין המקומי, שם נתקל אחד השוטרים במראה לא צפוי: החשוד, כורע מאחורי מצבות גדולות בניסיון להסתתר.
החשוד נעצר במקום והועבר לחקירה. מאוחר יותר הובא לדיון בבית משפט השלום בתל אביב, שם הוחלט להאריך את מעצרו בשלושה ימים.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה