ויראלי

מכה לרשת 13: זו ההחלטה המפתיעה שלקחה המודחת מהאח הגדול

אדרי בחרה שלא להופיע בריאיון המסורתי לאחר ההדחה, כשהיא הודיעה להפקה רק שעה לפני המועד הקבוע על החלטתה להימנע מההופעה באולפן
מערכת ice |  6
ירדן אדרי (צילום אינסטגרם/ ירדן אדרי)
הפרק החדש של ירדן אדרי נגמר מקודם מאוד מהצפוי וכנראה שאין הזדמנות שנייה. אדרי, דיירת האח הגדול שחזרה לריאליטי 5 שנים אחרי שעזבה אותו כפיינליסטית, הפכה אמש (שבת) למודחת הראשונה של העונה.
ההדחה המפתיעה - בטח למי שהגיעה כדמות מוכרת מהבית – קשורה לפי חלק מההשערות, להתרברבות של אדרי שטענה במהלך עימות העונה: "תראו איזה גנגסטרית אני... מי שמתעסק איתי עולה ישר במדרגות למעלה". 

על פי פרסום של וואלה סלבס, הפתעה נוספת הגיעה כאשר התברר כי אדרי בחרה שלא להופיע בריאיון המסורתי לאחר ההדחה, כשהיא הודיעה להפקה רק שעה לפני המועד הקבוע על החלטתה להימנע מההופעה באולפן.
המהלך שלה בתוכנית, שכלל הצהרות בטוחות על מעמדה וכוחה במשחק, התגלה כפאטלי כאשר הקהל החליט אחרת. צופים רבים הביעו הלם מההדחה המוקדמת, בטענה שמדובר בדמות מרכזית שהעניקה דינמיקה משמעותית לתוכנית והייתה ראויה להגיע שלבים מתקדמים יותר במשחק.
"אני מרגישה שזה באמת לא הזמן שלי", הגיבה אדרי אחרי ההדחה. "יש לי חיים שלמים שמחכים לי. חוויתי, סבלתי, זה מקום לא פשוט". אדרי, בת ה-31 מקריית מוצקין, עובדת כאוצרת אומנות. לדבריה, החליטה להגיע לעונה נוספת בבית המפורסם במדינה על מנת שהקהל בבית יכיר את 'ירדן חדשה', שלטענתה היא כבר לא ילדה – אלא אישה. "החיים שלי השתנו מקצה לקצה", סיפרה בתעודת הזהות שלה. "יש דברים קיצוניים שקרו לי בחיים, כמו למשל לא לחיות בישראל הרבה שנים. הכרתי אנשים מטורפים".
תגובות לכתבה(6):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 6.
    ירדן אדרי
    אשר בן אבו 06/2025/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא פלה שאף אחד לא רוצה ליאיות בן זוג שאלח את בחורה מגיעלה תישארי לבד,לא תאיה אימא לעולם בחור מגיעלה בלי שום סכלה ואהבת אחרה יטפתית אזה אשפה איה,ניזרקה רישונה מי בת אח אגדול את לא שבה שקל עלובה
    סגור
  • 5.
    היה מיותר להכניס אותה ואת בובליל.
    למה ממחזרים? 06/2025/02
    הגב לתגובה זו
    1 0
    מה הרעיון להכניס שוב אנשים שכבר היו באח הגדול? לא היא ולא יוסי בובליל, שנרדם בעמידה, מעניינים. הביתה.
    סגור
  • 4.
    צניעות
    צופה 06/2025/02
    הגב לתגובה זו
    1 0
    לפעמים החיים הם לא סרט צאי מהסרט אנשים רוצים קצת צניעות בלשון
    סגור
  • 3.
    פח אשפה מהלך על שתיים, אין לך צורה , גאוותנית ומכוערת.
    יוני 06/2025/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    חחחחח מי מתעסק? יצאה ראשונה? פיפי מהבושה לא תצא מהבית כמה שנים .... גועל נפש שאת קוראת לעצמך דתיה, את זנותית מבית הרוס ושבור. העם אמר את דברו חחחחחח עלית ראשונה חחחחח יא פח
    סגור
  • 2.
    Hak
    Keli 06/2025/01
    הגב לתגובה זו
    1 0
    האק...איך היה לעלות במדרגות??ועוד ראשונה...חחחחח צוחק מי שצוחק אחרון ואגב,מי זאת???
    סגור
  • 1.
    מכה, סערה, דרמה, קישקוש
    צפוני 06/2025/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בשבילי מכה לערוץ 13 ואחיו בתקשורת, היא הודעה על סגירה, ולא הודעות שלא מעניינות את רוב העם שבחר בנתניהו.
    סגור