ויראלי
ליהיא גרינר: "זה וואו, אני על ציפרלקס"
כוכבת הטלוויזיה והמשפיענית ליהיא גרינר חטפה מכה קשה, כאשר בלילה בין ראשון לשני ביתה נהרס מפגיעת הטיל בפתח תקווה. כעת היא משתפת את התחושות בצל הדרמה בחייה
כוכבת הטלוויזיה והמשפיענית ליהיא גרינר, אמנם חוותה טלטלה כאשר בעשור הקודם בשנת 2010 נכנס הארוס שלה לבית "האח הגדול", בו היא בגדה, אבל בעשור שאחריו בשנת 2025, היא לא תכננה שהבית שלה ייהרס בצורה דרמטית במלחמת ישראל - איראן.
בסטורי שהעלתה אתמול (שני) היא שיתפה על היום הראשון בו היא מפונה מביתה, הפעם מפגיעת הטיל בבניין בו היא התגוררה גרינר עד אתמול, בעיר פתח תקווה, ושיחזרה את תחושותיה: "תודה לבורא עולם, חבר'ה זה לא בדיחה. אני כאילו חושבת על הבום, כשהכול רעד. אין באמת.. הממ"ד הכי בטוח שיש".
מיד לאחר מכן, התייחסה גרינר בנוגע לתחושות כאשת משפחה מפונה: "אז אנחנו מפונים, אמנם אנחנו מול הים בהרצליה שזה וואו, אבל רק לחשוב על מה קורה בבית וכול מה שצריך לעשות וללכת הלוך וחזור לשם, זה לא שווה את זה - אפילו שיש פה ארוחות בוקר וצהריים וערב, זה עדיין לא שווה את זה. תודה אלוהים שאנחנו בחיים, בריאים וזהו".
עוד ב-
וחשפה את הרגעים רגע אחרי הפיצוץ: "כשיצאנו החוצה מהבניין אני פשוט הקאתי את נשמתי, בלי שיש לי בחילה, פשוט טבעי מהפאניקה. ובגלל שאני כל ציפרלקס, אז הכול רגוע".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



