ויראלי

מוכר הפלאפל חושף: מה יעשה בשטר 50 השקלים של נתניהו?

ערן מזרחי, הבעלים של "פלאפל שושנה" בראשל"צ, סיפר אחרי ביקורו של רה"מ במקום בשבוע האחרון שהפך לשיח היום: "על השטר של ה-50 שביבי נתן לנו רשמתי שזה השטר של ביבי, ואני מתכנן לתלות אותו למזכרת על הקיר''
מערכת ice |  2
בנימין נתניהו (צילום פלאש 90/ חיים גולדברג, shutterstock)
לאחר שראש הממשלה בנימין נתניהו, סיים את מבצע "עם כלביא" הוא מצא גם זמן לבקר בדוכן פלאפל בראשון לציון ושילם בשטר של 50 שקל למוכר. בתגובות רבות ברשת, פחות התחברו וטענו כי מדובר בקמפיין בחירות, חלק תקפו וחלק גם פרגנו והיו לצידו. אבל מה חושב המוכר?
ערן מזרחי, הבעלים של "פלאפל שושנה" בראשל"צ, סיפר אחרי ביקורו של רה"מ במקום בשבוע האחרון שהפך לשיח היום: "על השטר של ה-50 שביבי נתן לנו רשמתי שזה השטר של ביבי, ואני מתכנן לתלות אותו למזכרת על הקיר''.

הוא הוסיף: ''גם כתבתי מאחורה על הכיסא שעליו הוא ישב: 'כאן ישב ביבי נתניהו'. 'תן לי  את המנה של ביבי' זה משפט ששמעתי הרבה מאז. אז לכל מי שמבקש את זה אני עונה שזה אומר מנה בלי טחינה, ואז הם ישר חוזרים בהם ומבקשים גם טחינה"
אלו שלא התחברו, תקפו אותו חזק: "50 שקל, מנה פלאפל. הפרסומת החדשה לבחירות של נתניהו", "נתניהו של לפני בחירות אוכל פלאפל באשקלון. יתראיין אפילו ל'אצבעוני', אותם טריקים ושטיקים ובלופים. לא סופר אף אחד". עוד גולש הוסיף: "נתניהו עוקץ אחד מהמאבטחים או היועצים ב-20 ש"ח ועושה כאילו הוא משלם בדוכן פלאפל. אם הוא היה יודע כמה זה עולה הוא היה קורא למילצ'ן שישלם עליו"
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    תפרגנו. לא להיות סמולנים (ל"ת)
    בבר 06/2025/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    האמת אני לא מתפלא
    רפי 06/2025/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    להוציא שטר מהאבו קמונה הזה זה באמת מקרה נדיר ויש למסגר אותו
    סגור