ויראלי

מחריד: כומר נעצר לאחר שנמצאו 39 גופות בחפירה בביתו

הכומר פול מקנזי מקניה נעצר לאחר שבחיפוש בביתו נמצאו ארבע גופות ועשרות מאמינים מורעבים, שטוענים כי הוא אמר להם לצום עד שימותו כדי לפגוש את ישו. בחפירות שנערכו בשטח ביתו התגלתה הזוועה: 39 גופות של מאמינים שגוועו ברעב
מערכת ice | 
הגופות שנמצאו בקניה (צילום טוויטר @nypost)
ב-14 באפריל עצרה משטרת קניה את הכומר פול מקנזי לאחר שנחשד כי הוא מפעיל כת אכזרית. עד כמה אכזרית? עכשיו מתבררים ממדי האסון, לאחר שבימים האחרונים נמצאו על הקרקע שבבעלותו של הכומר 39 גופות של בני אדם, אחרי שעל פי החשד אמר להם לצום למוות.
מספר ההרוגים הכולל עד כה העומד על 43, היות שארבעה בני אדם נוספים מתו לאחר שהם ואחרים התגלו מורעבים בכנסייה בשבוע שעבר. המשטרה ביקשה מבית משפט לאפשר להם להחזיק את מקנזי זמן רב יותר ככל שהחקירות על מותם של חסידיו נמשכות.
המעצר של הכומר הגיע אחרי תלונות שהגיעו למשטרה נגדו מאנשי ציבור. המשטרה החליטה לפשוט על הכנסייה אותה מנהל הכומר, ומצאו שם 15 אנשים שנראו במצב קשה, כולל הארבעה שמתו מאוחר יותר. החסידים אמרו שהם גוועים ברעב בגלל ההוראות של הכומר, כדי לפגוש את ישו.
למשטרה נאמר שיש עשרות קברים הפרוסים בחווה שבבעלותו של הכומר מקנזי, ואלה החלו לחפור שם ביום שישי האחרון. מקנזי עצמו החליט לפתוח בשביתת רעב מאז הוא נעצר שנמשכת כבר ארבעה ימים. הכומר נעצר פעמיים בעבר, ב-2019 ובמרץ השנה, בגין מותם של ילדים. בכל פעם הוא שוחרר בערבות, ושני התיקים עדיין מתנהלים בבית המשפט.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה