ויראלי

שלמה ארצי כמו שמעולם לא ראיתם: מדוע התפוצץ בהופעה?

במהלך השיר "אהבתיה" אחד המעריצים קיפץ בצורה נלהבת בשורות הראשונות ולארצי זה קצת פחות התאים בזמן ביצוע של הבלדה הרומנטית השקטה: "אתה מתלהב מדי", הוא פנה אליו וסימן לו להרגיע את התנהגותו.
שלמה ארצי (צילום פלאש 90/ הדס פרוש)
שלמה ארצי כמו שראו אותו בהופעה בשדרות, זה לא שלמה ארצי שכולם מכירים. במאקו פורסם היום (רביעי) כי בעת שהופיע בעיר שדרות ביום חמישי האחרון, הוא גער בשקד ואנונו בן ה-22, שהגיעה להופעה מאילת וכנראה היה נרגש קצת יותר מדי, מה שגרם לזמר מעט לצאת מהשלווה המפורסמת שלו.
במהלך השיר "אהבתיה" הוא קיפץ בצורה נלהבת בשורות הראשונות ולארצי זה קצת פחות התאים בזמן ביצוע של הבלדה הרומנטית השקטה: "אתה מתלהב מדי", הוא פנה אליו וסימן לו להרגיע את התנהגותו.

ואנונו סיפר למאקו: "האמת שממש חיכיתי להופעה הזו, והייתי בהתלהבות שיא. אחד השירים הרגועים הוא קלט את ההתלהבות ופשוט אמר לי 'אתה מתלהב מדי בשביל השיר הזה'. בשירים הקצביים יותר הוא יותר רקד איתנו. התחלתי לעשות תנועות רגועות יותר, כמו של מנצח על תזמורת. הוא עשה כמוני, זרם איתי וצחק".
אגב, חלק מהצופים בסרטון המדובר הגיבו: "רק לי זה היה מוריד את המצב רוח רצח?", הייתה מי שכתבה: "אין דבר כזה מתלהב מדי, תמיד צריך יותר שמחת חיים". "אמאל'ה, אני בוכה, איזה פרצוף היה לו, היה בשוק, לא הבין מה זה פה, פלאקה?", כך או כך, שמחים שואנונו וארצי לקחו שניהם את העניין ברוח טובה.
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    עארסים. רק כפיים ו"שמח". אפילו לא מקשיבים למילים (ל"ת)
    הופתע מהעארסיות 10/2023/02
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 3.
    ההופעה של שלמה ארצי
    מיכל 09/2023/30
    הגב לתגובה זו
    0 2
    אמן הוא אדםו וקורא על שינו מצב הרוח נא לא להוציא דברים מפרופורציה
    סגור
  • 2.
    אחד ויחיד
    בן 09/2023/29
    הגב לתגובה זו
    1 0
    שלמה ארצי זמר מספר אחד…..
    סגור
  • 1.
    "התפוצץ עליו"? איזה אתר לפינוי אשפה אתם (ל"ת)
    חביבו 09/2023/27
    הגב לתגובה זו
    11 0
    סגור
  • בומבסטיות
    איציקו 09/2023/27
    הגב לתגובה זו
    8 0
    בכל הכתבות של האתר הזה אני נתקל במילים מוזרת שאין להן קשר ישיר לנושא " ערוץ 14 ריסק את 13 ... מן אלימות חבויה שעומדת להתפרץ . די עם זה חפשו ניסוחים אחרים
    סגור