ויראלי
איילה חסון מובכת ברשת: "תחקירנית האסלות, שתקבל בונוס"
לאחר הראיון עם קפטן ג'ורג', ברשתות החברתיות חגגו: "שוב אילה חסון. מלחמה? הצחקתם את תחקירנית האסלות. כל יום הוא יום טוב לשלוף את המשרוקית המכונה "שי ניצן", לשרוק בה ולכנס סביבה את אראל סג"ל ואת הכהניסטים".
לאחר שראיינה בתכניתה בכאן 11 את 'קפטן ג'ורג'', איילה חסון חטפה ביממה האחרונה לא מעט ריקושטים ברשתות החברתיות מטעם שונאיה, כאשר הסיבה היא העובדה שהשיחה גם נסובה סביב שי ניצן, היועץ המשפטי לשעבר.
הצייצן אור כרמי כתב: "גם בימי שגרה וגם בימי מלחמה, גם בגשם וגם בשרב – אילה חסון בשלה. "פרשת קפטן ג'ורג'" היא סיפור ממוחזר וישן נושן, של חוקר שסולק מצה"ל ומאז מסתובב עם "בטן מלאה" כלפי המדינה. הפרשה לא היתה מעניינת אף אחד אלמלא חסון קשרה אותה במסע הנקמה הבלתי נגמר שלה בשי ניצן. בוקר טוב".
הלם: גם בזמן מלחמה אילה חסון הצליחה למצוא איפה ואיך לתקוע לשי ניצן. מקווה שגולן יוכפז ימצא דרך לתת לה בונוס על ההישג, בהמשך לשימוש הראוי שלו בכספי ציבור https://t.co/G524n3PztX
— Einav Schiff (@Einavschiff) November 8, 2023
עוד טען נגדה: "שוב אילה חסון. מלחמה? הצחקתם את תחקירנית האסלות. כל יום הוא יום טוב לשלוף את המשרוקית המכונה "שי ניצן", לשרוק בה ולכנס סביבה את אראל סג"ל ואת הכהניסטים".
עוד ב-
עינב שיף מידיעות אחרונות גם כתב נגדה: "הלם: גם בזמן מלחמה אילה חסון הצליחה למצוא איפה ואיך לתקוע לשי ניצן. מקווה שגולן יוכפז ימצא דרך לתת לה בונוס על ההישג, בהמשך לשימוש הראוי שלו בכספי ציבור".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(5):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.מי שאסלה כאן זה אתם! (ל"ת)מושון 11/2023/09הגב לתגובה זו0 1סגור
-
4.עיתונאים אפסים תלמדו מאיילה להביא אמת לציבורסימה 11/2023/09הגב לתגובה זו1 1עיתונאים אכולי שנאה לצד ימין של המפהסגור
-
3.שי ניצןרק איילה 11/2023/08הגב לתגובה זו1 1מדהים איך השפל הזה יוצא בלי פגע, בעצם כל השמאל האנטישמי ככהסגור
-
2.עיתונאין אמיתית יחידהרק איילה 11/2023/08הגב לתגובה זו1 2תודה לך איילה ותמשיכי בדיוק כך למרות כל האחראים להרס המדינה שמנסים להרוס גם אותך. רק בך אני צופה. את עיתונאית אמיתית - כל השאר הם פרשנים מסוג רק לא ביביסגור
-
1.תמשיכו לנבוח נגד איילה חסון היא גדולהמושחתי המשפט 11/2023/08הגב לתגובה זו3 4המושחתים למיניהם ותומכי חמאס דאעש תמיד יהיו נגד איילה חסון שהיא דוגמה ומופת איך צריך להיות עיתונאיסגור



