עסקי ספורט
זה קורה: מסי ורונאלדו ישחקו באותה קבוצה
הכדורגלן האגדי מארגנטינה, קרלוס טבס, בחשיפה מפתיעה במיוחד: מתי שני הכוכבים הגדולים בתולדות המשחק ישתפו יחד פעולה?
האם כריסטיאנו רונאלדו וליונל מסי ישחקו לראשונה אי פעם יחד באותה הקבוצה? קרלוס טבס, אגדת נבחרת ארגנטינה, טוען שכן. בראיון לעיתן "אולגה" חשף טבס, שכיכב באנגליה, איטליה וארגנטינה לאורך הקריירה, את תוכניתו למשחק הפרישה שלו מכדורגל.
ע"פ טבס, הוא יצליח לארגן את המאורע, שצפוי להתרחש באצטדיון לה בומבונרה המפורסם בארגנטינה בשל קשריו ההדוקים עם 2 כוכבי העל. טבס טוען שפרט ל2 כוכבי העל, עוד דמויות מוכרות בעולם הכדורגל יגיעו להשתתף במשחק הזה.
מסי וטבס יחד פעולה בנבחרת ארגנטינה, ושיחקו יחד במונדיאל 2006 ומונדיאל 2010. את הקשר שלו עם רונאלדו טבס יצר בשל העובדה שהם שיחקו יחד במנצ'סטר יונייטד האנגלית. הם הביאו הצלחה מרובה לקבוצה, והובילו אותה לזכייה באליפות המקומית ואליפות אירופה.
עוד ב-
כריסטיאנו רונאלדו וליונל מסי נחשבים לשניים מהספורטאים העשירים ביותר בעולם, בשל העובדה שלאורך הקריירה שלהם שולמו להם סכומים נכבדים. בנוסף, הם חתומים על שלל הסכמי חסויות שונים. ההון המוערך של מסי הוא 600-700 מיליון דולר, ושל רונאלדו 500-600 מיליון דולר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.אנשי תקשורת בבקשה ממכם תשנו כיוון1 תקשורת משעממת 04/2025/17הגב לתגובה זו0 0כבר נמאס מהשקר מסי הוא לא הולך אחרי הכסף כרגע הוא משחק כדורגל בשביל הנאה שלו אם הוא רוצה לעשות מיליוני דולרים מיד אחרי המונדיאל היה חותם בערב הסעודית אבל הוא לא רצה מי שרצה לעשות כסף ישר נדחף לשםסגור



