טלוויזיה
קריאות לחרם על אייל גולן: ''חבל שיש קהל שעדיין לא רואה זאת''
לקראת הופעתו של אייל גולן אורית סוליציאנו, מנכ"לית איגוד מרכזי הסיוע לנפגעות ולנפגעי תקיפה מינית: ""על אייל גולן מוטל צל גדול, שלעולם יאפיל עליו. אדם שפגע וניצל נשים צעירות, גם אם יופיע בבלומפילד - לא יצליח להסיר מעליו את העננה''
הערב (חמישי) הקונצרט הגדול של אייל גולן באיצטדיון בלומפילד אליו יגיע השנה מספר חסר תקדים של 180 אלף רוכשי כרטיסים יתקיים. אבל המתלוננת נגדו בפרשת 'משחקי חברה' טאיסיה זומולוצקי לא מתכוונת לשתוק כזה יקרה. גם לא ארגוני זכויות הנשים מוכנות לתת להופעה לעבור בשקט.
לקראת הופעתו של אייל גולן אורית סוליציאנו, מנכ"לית איגוד מרכזי הסיוע לנפגעות ולנפגעי תקיפה מינית: ""על אייל גולן מוטל צל גדול, שלעולם יאפיל עליו. אדם שפגע וניצל נשים צעירות, גם אם יופיע בבלומפילד - לא יצליח להסיר מעליו את העננה''.
עוד נמסר כי: ''אסור להפריד בין האומן לבין יצירתו - וחבל מאוד שיש קהל שעדיין לא רואה זאת, מתעלם מעדותה האמיצה של טאיסיה ושל נ, מהפגיעות והניצול שעברו והטראומה שמלווה אותן. האמת, הלב נחמץ"
עוד ב-
כזכור זמולוצקי, שזכתה לתהודה רחבה כאשר חשפה בראיון לכאן 11 לפני כחצי שנה את חוויותיה הקשות עם גולן וסביבתו במסגרת פרשת "משחקי חברה", תעמוד על במה חלופית כדי להעביר מסר אחר לחלוטין. ההתנגשות הזו מקבלת ממד נוסף כאשר מארגני האירוע הסבירו את המניע שלהם: "כשטאיסיה זמולוצקי סיפרה בפנים גלויות על מה שעברה מצד גולן וחבריו, היא לא חיפשה תהילה. היא ביקשה שיקשיבו, שיאמינו. שתהיה אפשרות אחרת. מאז, דמותו של גולן שוב מתנוססת על שלטי חוצות, וממש בערב בו נקיים את האירוע, הוא יקיים הופעה באצטדיון שנמצא במורד אותו הרחוב".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.חייבות לצאת לשוק העבודה כל הפרזיטיות מארגוני הנשים. (ל"ת)שלג 06/2025/12הגב לתגובה זו0 0סגור
-
3.חלאס כבר: שתו לו יותר מדי את הדם כמו ומפיריםאנדר וויגין 06/2025/12הגב לתגובה זו0 0תעזבו אותו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!סגור
-
2.אייל גולן לשעבר ביטוןדניאל 06/2025/12הגב לתגובה זו0 1אמרגנים וקהל איבדו צלם אנוש וצועדים בחושך סלקו את עבריין המין גם אבא שלו המנוח היה עבריין מיןסגור
-
1.חרטא ברטא האיש לא הורשע בכלום .הבחורה רוצה כסף .והארגוןרחל 06/2025/12הגב לתגובה זו1 1הזה מתעורר רק כשמדובר במזרחיסגור



