טלוויזיה
ג'יי לנו אושפז עם כוויות קשות בפניו: "מצב חירום"
הקומיקאי והמנחה האמריקני הוותיק, ג'יי לנו, נכווה קשות בפניו לאחר שמכוניתו עלתה באש: "נכוויתי באופן רציני מבנזין שנדלק. אני בסדר. רק אזדקק לשבוע או שבועיים כדי לעמוד על רגליי"
הקומיקאי והמנחה האמריקני הוותיק, ג'יי לנו, נכווה קשות בפניו לאחר שמכוניתו עלתה באש, כך דווח היום (שני) באתר TMZ. לנו אמור היה להגיע לכנס פיננסי, אך במהלכו קיבלו המשתתפים הודעה כי לנו לא יגיע בשל "מצב חירום דחוף רציני".
על פי הדיווח, לנו היה אתמול במוסך בלוס אנג'לס שבו הוא מאחסן את רכביו, כאשר אחת המכוניות עלתה לפתע בלהבות. הוא אושפז במחלקת הכוויות במרכז רפואי מקומי. באתר דווח כי לנו נכווה בצד השמאלי של פניו, אך למרבה המזל האש לא פגעה בעינו או באוזנו.
עוד ב-
מאוחר יותר, לנו סיפר למגזין "וריאטי" כי "נכוויתי באופן רציני מבנזין שנדלק. אני בסדר. רק אזדקק לשבוע או שבועיים כדי לעמוד על רגליי". לנו הנחה בין השנים 1992 ל-2009 את התכנית המפורסמת "The Tonight Show", תוכנית קאלט בארצות הברית, שאת הגשתה ירש מהמנחה האגדי ג'וני קרסון. לנו נחשב לאחד מאספני המכוניות הגדולים בעולם. ברשותו יותר מ-180 מכוניות, ויותר מ-160 אופנועים. האוסף כולו מוערך ביותר מ-50 מיליון דולר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



