שיווק ופרסום

כוכבת רוקדים עם כוכבים לא עוצרת: זה הצעד הבא שלה

כשבוע וחצי לאחר שלאחר שפורסם שנפצעה במהלך השתתפותה בתוכנית רוקדים עם כוכבים, עומר נודלמן ודניאל ליטמן בצילומי קמפיין סתיו-חורף 2025 של קסטרו בהשראת העיר ניו יורק של הניינטיז
מערכת ice | 
עומר נודלמן (צילום סער פסח)
עומר נודלמן, שמככבת בימים אלו בעונה החדשה של "רוקדים עם כוכבים", נחשבת לאחת המתמודדות הבולטות והאהובות בתוכנית של קשת 12. רק לפני כמעט שבועיים פורסם כי פונתה לסדרת בדיקות בעקבות כאבי גב חזקים, עניין שהעמיד את המשך השתתפותה בתוכנית בסימן שאלה ובהתאם לכך גם קונספט הצילומים של קסטרו השתנה בהתאם.
אך פרזנטורית קסטרו, השחקנית והכוכבת החמה, עומר נודלמן, הצטלמה היום (שני) לקמפיין סתיו-חורף 2025 של הרשת. לצידה הצטלם דניאל ליטמן, מהשחקנים האהובים והבולטים בתעשייה, אשר לאחרונה הפך לאב טרי ומגלם תפקיד ראשי בסרט הקולנוע החדש "עד שתחזור".
 
הקמפיין החדש לקולקציית סתיו חורף שואב השראה מהאווירה האורבנית של ניו יורק של שנות ה-90: ''עם נגיעות של סטייל נוסטלגי, בדיוק כמו שהעיר האהובה ידעה ויודעת להציע. הקמפיין צולם בהשראת דוגמניות העל הגדולות של התקופה, באווירה נחשקת ובלתי מתאמצת עם אטיטיוד בלתי מתאמץ''.

צילום: סער פסח
הצילומים התקיימו בסטודיו הגליל שבתל אביב, לוקיישן מעוצב באווירה אורבנית ועכשווית, שהשתלב בצילומי הקמפיין ויצר אווירה מותאמת לקמפיין. הכימיה בין נודלמן לליטמן על הסט הייתה ניכרת, והשניים הביאו לחיים את רוח הקולקציה החדשה של קסטרו, שמתעתדת להגיע לחנויות ולאתר בקרוב.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה