שיווק ופרסום
רמי לוי מסתבך: זה הצעד שנאלץ לנקוט בגלל המותג הפרטי
לאחר שנתלה שלט בירושלים עם הפרזנטוריות החדשות של המותג הפרטי, הוא הושחת על ידי חרדים ככל הנראה ויממה לאחר מכן נתלה שוב ללא תמונותיהן אלא רק עם שמותיהן. מה גרם לאיש העסקים להתקפל ולמה ראש העיר חוטף את האש?
רמי לוי נאלץ להתקפל? אנשים שנחזו להיות חרדים השחיטו שלט פרסומת שעליו פניהן של שתי הפרזנטוריות החדשות של המותג הפרטי, מנחת הטלוויזיה מיכל אנסקי ושר סנדה, בעלת רשת "שר פיטנס". השלט נתלה על גשר בשדרות גולדה מאיר בירושלים, אך בשל העובדה שהופיעו עליו דמויות נשיות הוא הושחט מהר מאוד.
על פי הדיווח של ענבר טוויזר בחדשות 12, השלט שנהרס הוחלף בשלט חדש על אותו גשר, כאשר הפעם הוסרו מהמודעה התמונות של השתיים והושארו רק השמות. "מגה מדיה", חברה המתמחה בתחום החוצות ושלטי הענק מסרה כי המודעה החדשה הודפסה לבקשת הלקוח, במקרה הזה מדובר ברמי לוי.
אדיר שוורץ, יו"ר תנועת 'התעוררות' בירושלים אמר לN12: "גרירת הרגליים של ראש העיר משה ליאון בטיפול באלימות הקיצונים המשחיתים שלטי נשים בירושלים, מובילה להעלמת נשים משלטי החוצות בעיר ובריחה של מפרסמים מחשש להשחתה. העיר ירושלים הפכה למרחב שבו חצי מהאוכלוסיה מודרת. במקום להילחם בתופעה, ליאון מעודד אותה במעשיו מתוך שיקולים פוליטיים".
עוד ב-
יעל יחיאלי, מייסדת מיזם 5050, שותפות לשוויון מגדרי הוסיפה: "בירושלים יש אנשים שרוצים להעלים נשים מן המרחב הציבורי והעירייה לא עושה עם זה כלום. התחושה היא שאין מי שדואג לזכויות נשים בעיר הבירה. בכל המקומות שבהן הושחתו שלטי חוצות יש מצלמות ואפשר לדעת מי עשה את זה. אבל בפועל - אין אכיפה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



