כסף וצרכנות

יובל רפאל בדרך לאירוויזיון: הטיסה המיוחדת

המשלחת הישראלית המריאה הבוקר לבאזל שבשווייץ לקראת אירוויזיון 2025, כשבראשה הזמרת יובל רפאל שתייצג את ישראל – בליווי תמיכה חמה מתאגיד השידור ואל על, ובעיצומה של תקופה ביטחונית לא פשוטה
 
ענת סימן טוב | 
יובל רפאל במטוס אל על לשוויץ (צילום עפרי ברנע)
הבוקר המריאה הזמרת יובל רפאל, נציגת ישראל לאירוויזיון 2025, לשווייץ יחד עם המשלחת הישראלית – לאחר חודשים ארוכים של הכנות, אתגרים ועבודה אינטנסיבית.
המשלחת המריאה בטיסה מיוחדת של חברת אל על, במסגרת שיתוף הפעולה עם תאגיד השידור הישראלי "כאן", מנתב"ג לציריך, ומשם תמשיך אל העיר באזל – שם יתקיים אירוויזיון 2025.
לפני ההמראה נערך אירוע קצר בטרקלין המלך דוד בנתב"ג, שבו נכחו אנשי המשלחת, נציגי הנהלת תאגיד "כאן" ונציגי אל על. כולם איחלו ליובל הצלחה רבה והביעו תמיכה ואיחולים חמים בתקופה הלא פשוטה שעוברת על ישראל.
יובל רפאל אמרה רגע לפני העלייה למטוס: "אני גאה במדינה שלי ומתרגשת לייצג אותה על הבמה הכי גדולה בעולם. זו זכות ואחריות גדולה. אני מודה לכולם על ההזדמנות הזו, ואעשה הכל כדי לייצג אותנו בכבוד. כולי תקווה שעד שנחזור כל החטופים כבר יהיו איתנו בבית – המקום שבו הם היו צריכים להיות מזמן."
מנכ"לית אל על, דינה בן טל גננסיה, הוסיפה: "כחברה שנושאת את דגל ישראל, אנחנו שמחים להיות המטיסה הרשמית של המשלחות הישראליות לאירוויזיון זו השנה השלישית. אנחנו גאים ביובל שתייצג את המדינה בגאווה על בימת האירוויזיון. נמתין לה כולנו כאן עם הנחיתה. בהצלחה גדולה ליובל ולמשלחת."


יובל רפאל רגע לפני הטיסה. צילום: עפרי ברנע
לרגל האירוע המרגש, אל על חשפה מדבקה מיוחדת שהודבקה על גוף המטוס, עם הכיתוב: “Israel is behind you, good luck Yuval”. המדבקה עוצבה והודפסה בתהליך הנדסי מורכב שנמשך כארבעה שבועות, תוך התאמה מלאה לדרישות אווירודינמיות, תנאי טיסה קיצוניים והמהירות הגבוהה של המטוס.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה