תרבות ופנאי
אחרי הכישלון של "שלגיה": זה הצעד המיידי של דיסני
כישלון צורם: החברה צפויה להפסיד מהסרט "שלגיה" לפחות כ-115 מיליון דולר. בדיסני משהים את הסרט "פלונטר" עד להודעה חדשה
למרות הפרגון לגל גדות, והעיתוי של קבלת הכוכב בשדרה בהוליווד, אי אפשר להתעלם מהכישלון הצורם של הסרט "שלגיה".
לצד גל של ביקורות שליליות מצד צופים ומבקרים, ולא מעט שערוריות מתוקשרות מאחורי הקלעים, "שלגיה" נחלה כישלון נחרץ בקופות. עלות הרימייק בכיכובן של גל גדות ורייצ'ל זגלר, לפי הדיווחים במגזין "ורייאטי", הגיעה לסך של 270 מיליון דולר - לא כולל עלויות שיווק של בערך 100 מיליון נוספים.
עם הכנסות כלל עולמיות של מעט יותר מ-146 מיליון דולר לסרט בסדר גודל שכזה לאחר כמעט שלושה שבועות על המסכים, מומחים הוליוודיים סבורים כי "שלגיה" תסב לדיסני הפסדים באזור 115 מיליון דולר – וזה עוד אחרי שנלקחה בחשבון הכנסות מהשכרות ביתיות, שידורי טלוויזיה וכו'.
נכון לעכשיו, לפחות כ-70 מיליון דולר בלבד בצפון אמריקה וכ-75 מיליון דולר מאכזבים מחוץ לארה"ב וקנדה.
בהמשך לכך, בדיסני החליטו להשהות עד להודעה חדשה את גרסת הלייב-אקשן לסרט שובר הקופות "פלונטר", שיצא ב-2010 ואף היה מועמד לאוסקר. "פלונטר" מספר את סיפורה של רפונזל על בסיס מעשיה של האחים גרים. בשנים 2011-2010 הרוויח הסרט המקורי במהלך יציאתו כמעט 600 מיליון דולר ברחבי העולם, והיה מועמד לאוסקר על השיר המקורי הטוב ביותר.
עוד ב-
במקביל, ועל אף ההפסדים הנשקפים מהסרט "שלגיה" גרסאות הלייב-אקשן ל"לילו וסטיץ'" ו-"מואנה", עתידות לצאת כמתוכנן.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.לראות כוכביםדליה 04/2025/05הגב לתגובה זו0 0זוכרים את סטארגייט ס"ג 1 הלוואי ויכולנו לעבור לעולם טוב יותר ולא לחיות רק בפנטזיה. יש כאלה שחוגגים ויש כאלה שסובלים מהמצב. מזל שמגיעים סרטים לכאן. תשמעו יש אנשים שאני למשל ארצה לראות כאן. עוד שנה עוד שנתיים מה אם להביא אותם לכאן. מייקל שנקס, אמנדה טפינג זו לא פנטזיה זו תהיה המציאות אסקפיזם בשבילי וכל מי שרוצה בזה אז לראות כוכבים איפה כל המפיקים של האירועים איפה כולם?סגור



