תרבות ופנאי

מגישת ערוץ 13 מבלה עם הילדים: "כמה אני אוהבת"

לילו וסטיץ' הוא אחד מהסרטים המצליחים של דיסני, והוא חוזר בגרסת לייב אקשן חדשה. מי הגיע לפרימרייה הישראלית? כל הפרטים
מערכת ice | 
רשת 13 (צילום מערכת אייס, shutterstock)
הצמד הכי חמוד הגיע לקולנוע והסלבס התייצבו לפרימיירה: אמש (שני) התקיימה הפרימיירה ללייב אקשן מבית דיסני ״לילו & סטיץ״ בפלאנט איילון.
בפרימיירה של "לילו&סטיץ'" (שיעלה לאקרנים ביום חמישי ב-22.5) התארחה חברת פוקס עם קולקציית סטיץ', שאותה מדגמן והפרזנטור און רפאלי.
עוד נכחו באירוע ההשקה של סרט הקולנוע החדש בישראל - ליהי גרינר ונעמה קסרי עם הילדים, ירדן הראל, נטלי דדון, דילן דרור,  אוריאן ספיבק,  נבו עמרני הילי טולדנו, ירדן מיינפלד ועוד.



(צילום: שוקה כהן)
מגישת רשת 13, ירדן הראל, הגיעה עם הילדים התאומים שלה ושיתפה שזוהי הפעם הראשונה של שניהם בסרט בקולנוע. עוד סיפרה הראל כי היא התרגשה במיוחד מהעובדה שבתור חובבת דיסני, היא זוכה ללכת עם הילדים שלה לסרט כזה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה