דיגיטל וטק

גייס 18 מיליון דולר בעודו במילואים בצפון: כך זה קרה

סמנכ"ל הטכנולוגיות של הסטארט-אפ Guardz, אלון לביא, משרת כרגע במילואים בצפון כמפקד צוות בסוללת תותחים. תוך כדי המילואים, הצליח לסייע לחברה להשלים סבב גיוס A בהיקף של 18 מיליון דולר
מערכת ice | 
חייל מחובק (צילום יוסי זמיר פלאש 90)
אלון לביא, מילואימניק המשרת בגבול הצפון, הוא בוודאי חייל המילואים שגייס הכי הרבה כסף בעודו בשירות מילואים פעיל. ביום יום, לביא משמש כסמנכ"ל הטכנולוגיות של חברת הסטארט-אפ הישראלית Guardz, הפועלת להגן ולבטח עסקים קטנים ובינוניים (SME's) מפני תקיפות סייבר.
ב-N12 פורסם סיפורו יוצא הדופן של לביא, מפקד צוות בסוללת תותחים, אשר סייע לחברה להשלים סבב גיוס A בהיקף של 18 מיליון דולר, במהלך המלחמה. "לילה לפני המלחמה שלחנו דאטה לבדיקת נאותות מצד המשקיעים", סיפר לביא, "וכשפרצה המלחמה היה עדיין סיכון שהחוזים לא יצאו לפועל".

מאחר ובשטח בצפון לא היה ללביא חשמל ותקשורת לחברה, הוא אילתר עבודה דרך הסמארטפון, עד שאחד החיילים שיצא לחופשה בבית, העביר לו מחשב נייד מהבית. מדי פעם גם הצליח לצאת באישור לעבוד בבית שהעמיד לרשותו אחד התושבים באיזור, ולחזור לבסיס. אחת הפגישות שערך בזום נקטעה מאחר והוקפץ לסייע לחבריו בהפגזות בשטח.
 
Guardz נוסדה ב-2022 על ידי דור אייזנר ואלון לביא, יחד עם צוות של מומחי סייבר וביטוח. הפלטפורמה שלה מכסה את כלל צרכי האבטחה של עסקים קטנים ובינוניים באופן רציף, בממשק פשוט לשימוש ובעלות נמוכה. השירות ניתן לשימוש באמצעות צוותי IT בחברות או דרך ספקי שירות חיצוניים (MSPs). באמצעות הטכנולוגיות המתקדמות ביותר המשולבות בפלטפורמה אחת, Guardz מנטרת באופן רציף את המרחב הדיגיטלי של עסקים, ומגינה על כל המכשירים והמידע שלהם. בנוסף, החברה מעניקה ללקוחותיה ביטוח מפני תקיפות סייבר.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה