רכילות עסקית

מייגן מרקל תחת מתקפה מבית: "מה תגידי לילדים שלך?"

לאחר שנודע כי מייגן מרקל תיעדר מטקס ההכתרה של המלך צ'ארלס, חברתה לשעבר תוקפת אותה בתקשורת, ובדרכה קוראת לה פחדנית. זה מה שהיה לך להגיד על הבחירה האנוכית לכאורה של הדוכסית
מייגן מרקל (צילום פייסבוק/ מייגן מרקל)

השבוע דווח כי באופן סופי, הנסיך הארי יגיע לטקס ההכתרה של אביו, המלך צ'ארלס, שייערך ב-6 במאי. מי שתיעדר מהטקס ולא מצורה מפתיעה, זו מייגן מרקל שבחרה לא להגיע לטקס וגם להשאיר את הילדים של הזוג המלכותי עימה בקליפורניה.

כעת ההחלטה של מרקל, שאותה היא לכאורה תירצה בתור החלטה "אותנטית" לאור היחסים הקרים עם המשפחה, מקבלת לא מעט ביקורת מבית. חברה לשעבר של הדוכסית, אשת התקשורת הבריטית ליזי קאנדי, הגיבה לידיעה ובדרכה שלה בחרה לקרוא לחברתה לשעבר פחדנית.
 


בריאיון ל"דיילי מירור" אמרה: "אני חושבת שהיא לא מגיעה לטקס כי היא יודעת שיקראו לעברה 'בוז' ושהיא מודאגת שזה יקרה מול הילדים". יותר מזה, מה שבאמת מכעיס את המגישה הבריטית (54) זו העובדה שמרקל מונעת את החוויה מהילדים: "אני חושבת שזה מחדל שליליבת וארצ'י לא יהיו בטקס ההכתרה של סבם".

לכך הוסיפה: "מה הארי ומייגן יאמרו להם כשהילדים יגדלו וישאלו אותם 'למה לא היינו באחד הרגעים ההיסטוריים בתרבות הבריטית? למה לא היינו על המרפסת הזו?' מה מייגן תענה? 'ידעתי שאני אושפל אז לא רציתי ללכת'". על כן היא טוענת שמייגן שמה את עצמה לפני ילדיה ובעלה.
השתיים הכירו לפני עשורה באירוע לגיוס תרומות. קאנדי העידה שבזמן שהיו חברות היא ניסתה לשדך בין מרקל והכדורגלן אשלי קול. הקשר בין השתיים נגדע לאחר שמרקל החלה את הקשר שלה עם הנסיך.

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה