אוכל

יובל בן נריה שותף לצעד מפתיע: חופשה ספא ואוכל - לזמן מוגבל

המסעדות של השף זוכות לאהדה רבה בקרב הציבור, וכוללות רשימות המתנה ארוכות. כעת, השף מחליט להביא את המטבח האסיאתי למקום נוסף, לא רחוק ממרכז הארץ
מערכת ice | 
יובל בן נריה (צילום אסף קרלה)
השף יובל בן נריה, מצוות השיפוט של 'מאסטר שף' בקשת 12 והאיש העומד מאחורי המסעדות המוכרות 'A' ו'טאיזו', פותח פופ-אפ לזמן מוגבל במלון דן בקיסריה. האוכל המוקפד מאת השף עתיר הפרסים, יוצע לאורחי המלון ולאורחי הספא עד לחודש אוקטובר.

דן קיסריה המחודש בתמונה: מתחם הבריכה. צילום - אורי אקרמן
בין המנות שנבחרו להנעים את זמנם של באי המלון בארוחת הצהריים: ססמי נודלס, אגרול טופו, סלט סום טאם, סביצ'ה טאיזו, סטיקי ביף, צ'יקן מסאללה, פאד קפאו, ווק תאילנדי, חציל גון גון, פילה לברק ברוטב קארי ועוד.

נאמס מהפופ אפ קפה טאיזו של שף יובל בן נריה. צילום - דימיטרי פומזן

צ'יקן מסאללה מהפופ אפ קפה טאיזו של שף יובל בן נריה. צילום - דימיטרי פומזן
מסעדת A של בן נריה נחשבה לאחד מהשמות הבולטים לקבלת כוכב מהמדריך מישלן שהיה אמור לדרג בישראל. אך כזכור, אחרי שישראל התחייבה לשלם מיליוני שקלים למישלן, 1.5 מיליון שקל מעיריית תל אביב ו-1.5 מיליון שקל ממשרד התיירות, המלחמה טרפה את הקלפים.
בשל אזהרות המסע והעובדה שהמלחמה, הרקטות, האיום מאיראן ותימן עדיין קיימים, הפרויקט הושהה בכל הארץ. הקולינריה בישראל מנגד, מחכה כבר לאישור בינלאומי כדוגמת המדריך הנחשב, שידגיש את הרמה המקומית הגבוהה ואת החומר האנושי המצוין.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה