אוכל
רשת BBB עושה מהפכה בסניפים בישראל: זה מה שיקרה מהיום
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף. התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר – זמין כעת גם במשלוחים
בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור.
כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות שעוד לא היו בתפריט ומופיעות בלעדית בסניפים של BBB.
עוד מסרה הרשת לקהל הלקוחות שלה כי: ''לקוחות הרשת מוזמנים להתעדכן בעמוד הסניף באתר ההזמנות לגבי שעות הפעילות ב-28 סניפי הרשת ברחבי הארץ''. אגב התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר – זמין כעת גם במשלוחים.
רק לאחרונה נודע כי קבוצת BBB מתרחבת ומוסיפה לפורטפוליו המותגים שלה את RAPIDOS (רפידוס) מותג אוכל רחוב מקסיקני, בהשקעה של כמליון שקל. RAPIDOS הינו מותג fast food המציע אוכל טקסני- מקסיקני, שהוקם באפריל 2021 על ידי שחר מאיר ואוהד פרג', שני חברי ילדות צעירים מכפר יונה.
השניים ביקרו באירופה, נתקלו בדוכן אוכל מקסיקני, התאהבו בטעמים וביקשו לשחזר אותם כאן, בישראל. מסעדת 'רפידוס' הראשונה נפתחה ופועלת במתחם יכין סנטר בנתניה. קבוצת BBB, המנהלת בשיטת הזכיינות את מותגי ההמבורגרים BBB, מוזס שופ, בורגרים, BBB By The Way ואחרים, רכשה את המותג, ובכוונתה לפתוח כחמישה סניפים חדשים במהלך 2025. הסניף השני של הרשת ייפתח בחודש פברואר, בשכונת כפר גנים בפתח תקווה.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
.jpg)


