בריאות
השוטר בעט למפגין במפשעה - הרופאים נאלצו לכרות לו את האשך
שוטר בעט במפשעה של מפגין בן 26 במהלך הפגנה ענקית בפריז. הצעיר הובהל לבית החולים, שם הרופאים נאלצו לכרות את אחד מהאשכים שלו
רופאים כרתו אשך של בחור בן 26, לאחר ששוטר בעט לו במפשעה במהלך הפגנת ענק בפריז. הצעיר מתכנן להגיש תביעה, כך לפי העיתון היומי הצרפתי Liberation.
התקרית התרחשה במהלך פרץ אלימות בהפגנה שלווה למדי ביום חמישי האחרון. בהפגנה מחאו עשרות אלפי אנשים שמתנגדים לתוכנית הרפורמה הממשלתית השנויה במחלוקת. כמיליון איש צעדו בערים ברחבי צרפת באותו יום.
המפגין הצעיר, שזוהה בעיתונות הצרפתית כמהנדס, טען שהוא הופל ארצה, לכאורה על ידי קצין, בזמן שצילם עימות בין כמה מפגינים למשטרה. קצין אחר הסתער עליו ובעט לו במפשעה. הצעיר הובהל לבית החולים, שם הרופאים נאלצו לכרות את אחד מהאשכים שלו.
תיעוד וידאו של התקרית הופץ ברשתות החברתיות ובטלוויזיה הצרפתית במהלך סוף השבוע.
מפקד משטרת פריז, לורן נונז, הורה לחקור את הנסיבות המדויקות של התקרית, מכיוון שהזעם גבר על מה שנראה כמקרה חדש של אלימות מיותרת לכאורה מצד המשטרה הצרפתית.
עוד ב-
רשויות אכיפת חוק צרפתיות מלאות זה מכבר בתלונות על שימוש מופרז בכוח. איגודי המשטרה טוענים שהשוטרים הם לעתים קרובות קורבנות של אלימות שבוצעו על ידי אותם אנשים שהם אמורים להגן עליהם.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



