משפט

סניטר מרמת גן נאשם בביצוע עבירות מין בתינוקת ובן 8

הסניטר מרמת גן שנחשד בביצוע מעשים מגונים בקטינים ותיעודם, מואשם היום באופן רשמי בבית המשפט המחוזי ברמת גן
מערכת ice | 
בית חולים (צילום הדס פרוש, פלאש 90)
השבוע נחשף שסניטר מאזור רמת גן חשוד בביצוע מעשים מגונים ותיעוד של קטינים בעוד שהועסק בחדר הניתוח. היום (שישי) מוגש כתב אישום רשמי נגד דניל יעקב (35) בגין עבירות מין בקטינים לבית המשפט המחוזי ברמת גן. 
על פי כתב האישום, יעקב צילם את איבר מינה של ילדה בת שלוש בעודה מורדמת ואף שמר תמונות נוספות ואינטימיות של קטינים בלוקר שלו במוסד הרפואי בו עבד. לצד זאת, הנאשם ביצע מעשים מגונים בקטין בן 8 וקטינה בת פחות משנה במשך חודשים רבים. גם מעשים אלו תועדו והועברו, יחד עם תמונות נוספות, למכר בשם אורן חננייב. 
החשד נגד השניים עלה לאחר פנייה למשטרה מטעם גורם שהאמין כי יעקב מחזיק בתיעוד בלתי חוקי שכזה. לאחר חקירה נמצאו מכשירים ניידים שונים ובהם תמונות וסרטונים בהם ניתן לראות קטינים וקטינות בעירום מלא או חלקי. תיעוד נוסף הציג סרטונים של קטינים מקיימים יחסי מין עם קטינים אחרים, בוגרים וגם עם בעלי חיים. 
נגד יעקב עומדים כרגע 5 אישומים במסגרת כתב האישום וטרם ברור אם יוגש כתב אישום דומה נגד החשוד השני חננייב.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה