משפט
אחרי חשיפת חיים אתגר: התפתחות דרמטית בפרשת ישראל אור
איש העסקים שנעצר בחדש לתקיפה מינית של מספר נשים, ביקש לצאת למעצר בית, אך בית המשפט דחה את הבקשה ואור יישאר במעצר עד לתום ההליכים נגדו
לפני כשנה, חיים אתגר ערך תחקיר מסקרן במיוחד בתוכנית "חשיפה" בקשת 12, במסגרתו הובאו עדויות רבות הודות נשים שטוענות כי הותקפו מינית לכאורה על ידי איש העסקים, היהלומן ישראל אור.
בין המתלוננות נמצאות מספר דוגמניות ביניהן גם מלכת היופי לשעבר של ישראל, תהילה לוי, שהייתה בעבר בת זוגו של אור. כזכור, התחקיר של אתגר פורסם למרות שהיה נתון ללחץ ואיומים לבטל את שידורו, כאשר מספר ימים לאחר השידור נשים נוספות הגיעו לתחנת המשטרה כדי להגיש תלונה נגד היהלומן החשוב בהטרדות מיניות.
כחצי שנה אחרי התחקיר של אתגר, ישראל אור נחת בישראל ונעצר על ידי השוטרים בנתב"ג. היום (רביעי) פורסם לראשונה ב-TMI כי בית המשפט המחוזי בתל אביב דחה את בקשתם של עורכי דינו של איש העסקים להשתחרר ממעצר ולעבור למעצר בית.
עוד ב-
עורכי הדין של המתלוננות, טענו בפני בית המשפט כי קיים חשש שהוא ישבש הליכים, יימלט ובעקבות כך המתלוננות יחששו להעיד נגדו. בעקבות כך, בית המשפט כאמור החליט לדחות את בקשתו של איש העסקים, והוא יישאר במעצר עד תום ההליכים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



