בארץ
טלי גוטליב על החייל שהתאבד: "דם הלוחם על ידה של מצ"ח והפרקליטות"
חברת הכנסת מהליכוד זועמת על צה"ל שלדבריה שינה את הדיווח על סיבת מותו של החייל מ'התמוטט' ל'התאבד' ותוקפת את הפרקליטות הצבאית. "אין בושה!"
לפני ימים אחדים, לוחם מחטיבת גולני שיצא להפוגה קלה מהלחימה ברצועת עזה נחקר עם שובו על ידי יחידת מצ"ח עד שעות הערב המאוחרות. בתום החקירה החליטו מפקדיו לשלול ממנו את נשקו האישי. הלוחם, מסיבות לא ידועות, לקח נשק של חברו בעת שישן ושם קץ לחייו.
עם חשיפת פרטי המקרה, פעילים חברתיים זעמו על הפרקליטות הצבאית, שלטענתם חקרה באדישות לוחם צה"ל שחזה במאורעות קשים ברצועה וחירף את נפשו. חברת הכנסת טלי גוטליב מהליכוד, הצטרפה להאשמות: "אין בושה! צה"ל מאשר כי הלוחם אכן שם קץ לחייו. צה"ל מאשר כי הלוחם אכן נלקח לחקירה במצ"ח מיד עם צאתו משדה הקרב. אבל 'החייל לא נחקר על אירוע מבצעי'. מחיאות כפיים סוערות. עכשיו נרגעתי. הפרחים לצה"ל", רשמה גוטליב.
עוד ב-
בהמשך, היא תקפה את הפרקליטות הצבאית והעומדת בראשה: "דם הלוחם על ידיה של הפצרית וחוקרי מצח שחשבו שזה הגון וסביר לחקור לוחם בנסיבות יציאתו מלחימה. אודה מאד לצהל אם להבא כשלוחם מתאבד ביריה כשחבריו בסמוך שומעים ונחרדים לא תפרסמו שהלוחם 'התמוטט'".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



