תקשורת ומדיה

ברקוביץ' תוקף את בן גביר: "אף אחד לא יבחר בכם"

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר התראיין לפני זמן קצר אצל אראל סג"ל ואייל ברקוביץ והתייחס לאפשרות של עסקה עם חמאס: "נתניהו לא באותה ליגה של לפיד או בנט", ברקוביץ' השיב: "אם תהיה עסקה, אף אחד לא ייבחר בכם"
מערכת ice |  2
איתמר בן גביר, אייל ברקוביץ' (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל, מסך כאן 11)
השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר התראיין לפני זמן קצר לתוכנית של אראל סג"ל ואייל ברקוביץ' ב-103FM וטען: "אני לא רוצה להפיל את הממשלה כדי שהשמאל לא יעלה לשלטון, אתה באמת משווה בין נתניהו לבנט או לפיד? לנתניהו יש חסרונות אבל זה לא באותה ליגה- אתה רוצה את יאיר לפיד? שישחק טטריס? אין לו עומק, הוא לא יכול להיות ראש ממשלה"
ברקוביץ' ענה לו ותקף: "זה הכל הצגה בינך לבין נתניהו, הרי אם תהיה עסקה ותפרק את הממשלה, מי ייבחר בכם? אתה ונתניהו זה ההצגה הכי טובה בעיר", בין גביר השיב לו: "אמרת לפני שפרשתי שלא יהיה לי את האומץ לפרוש, חזרתי כי הוא הבטיח לי תקיפה באיראן", בן גביר המשיך והפתיע: "למרות שהוא מהשמאל, תמכתי בזמנו בברקוביץ לתפקיד מאמן נבחרת ישראל"
על השיחה הצפויה לו היום עם ראש הממשלה באשר לאפשרות לעסקה אמר בן גביר: "אני אגיד לראש הממשלה דבר אחד. אני מעריך אותך ואוהב אותך, אפשר לנצח אותם, אם אנחנו רוצים - הפסקת הסיוע, כיבוש, עידוד הגירה מרצון. אנחנו יכולים לנצח - להוריד את חמאס על הרגליים"
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    ברקוביץ
    זוהר 07/2025/14
    הגב לתגובה זו
    0 1
    אתה בנדם שמרטוט ריצפה
    סגור
  • 1.
    שר בכיר מדבר שכונה עם כדורגלן
    גוי שהיה יהודי 07/2025/14
    הגב לתגובה זו
    0 0
    וככה נראת ישראל 2025 .פעם זה היה כבוד להיות יהודי ישראלי .
    סגור