מינויים

הראל ויזל החליט: אלו המנכ''לים החדשים שלו בפוקס

קבוצת פוקס מודיעה על שלושה מינויים בכירים: מיכאל סבג מונה למנכ"ל FOX HOME, בתאל בן חמו זמבוקה מונתה למנכ"לית ITAY BRANDS ונועה גלעד מונתה למנכ"לית YANGA ו-RUBY BAY
מערכת ice |  3
הראל ויזל (צילום דימה טליאנסקי, יחצ)
הראל ויזל וקבוצת פוקס עם שורה של מינויי בכירים היום  (שני). מיכאל סבג מונה למנכ"ל המותג FOX HOME. מיכאל מביא עמו ניסיון עשיר של מעל לשני עשורים בענף הקמעונאות והאופנה.
ב-5 השנים האחרונות שימש כמנכ"ל YANGA, ובמקביל ייסד וניהל את RUBY BAY, מותג האופנה לצעירות. קודם לכן, כיהן במשך כ-15 שנה בתפקידי ניהול בכירים בקבוצת קסטרו. מיכאל סבג (46), נשוי ואב לשלושה, בעל תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים מטעם האוניברסיטה הפתוחה.
 
בתאל בן חמו זמבוקה מונתה למנכ"לית מותג האופנה ITAY BRANDS. בתאל מגיעה לתפקיד עם ניסיון של כ-20 שנה בקבוצת פוקס, במהלכן צמחה מתפקידי שטח לניהול בכיר. היא החלה את דרכה כמוכרת בחנות, המשיכה לניהול חנות ואזור, ובשלוש השנים האחרונות כיהנה כסמנכ״לית המכירות של רשת FOX. בתפקידה החדש, תהיה אחראית על הובלת אסטרטגיית הצמיחה וההתפתחות של המותג בשנים הקרובות.
בן חמו זמבוקה (39), נשואה ואם לשתי בנות, בעלת תואר ראשון בחינוך מטעם המכללה האקדמית תל-חי ותואר שני במנהל מערכות חינוך מטעם הקריה האקדמית אונו.
נועה גלעד מונתה למנכ"לית המותגים YANGA ו-RUBY BAY. נועה מגיעה לתפקידה החדש עם ניסיון של כעשור בקבוצת פוקס, במהלכם מילאה שורת תפקידי מפתח. היא החלה כמנהלת מסחרית ב-FOX, המשיכה כסמנכ"לית הסחר של FOOT LOCKER ובארבע השנים האחרונות כיהנה כסמנכ"לית עיצוב ופיתוח של המותג FOX. גלעד (39), נשואה ואם לשני ילדים, בעלת תואר ראשון בתקשורת ותואר שני במנהל עסקים וייעוץ ארגוני מטעם המכללה למנהל.
הראל ויזל, מנכ"ל ובעלים קבוצת פוקס מסר: "שלושת המינויים מבטאים את המחויבות העמוקה של הקבוצה לטיפוח ולקידום מנהלים ומנהלות מתוך הארגון: אנשים שצמחו איתנו, מכירים את הדנ״א של הקבוצה ומביאים איתם ניסיון מוכח, הבנה עמוקה של השוק ויכולות הובלה גבוהות''.
עוד הסביר: ''ההשקעה שלנו בפיתוח ההון האנושי והאמון שאנחנו נותנים במי שהוכיחו את עצמם לאורך השנים, הם חלק בלתי נפרד מההצלחה והצמיחה של פוקס בישראל ובעולם. אני בטוח שבתאל, נועה ומיכאל יובילו את המותגים שלהם להישגים משמעותיים בשנים הקרובות".
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    שמן חזיר לעולם לא אקנה את המותגים שלך (ל"ת)
    שי 05/2025/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    תמונה מחמיאה במיוחד (ל"ת)
    יאיר לפיד 05/2025/14
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 1.
    הבין שבכדאי להצליח משלמים טוב להכי טוב ונותנים לעבוד. (ל"ת)
    שאפו 05/2025/12
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור