מינויים

מאוחדת במינוי מסקרן: זו הרופאה המרחבית החדשה בחיפה והגליל

מינוי חדש בקופ"ח מאוחדת מחוז צפון: ד"ר רעות רונן מונתה לתפקיד רופאה מרחבית – חיפה וגליל מערבי
מערכת ice | 
הטורטלים בפרסומת למאוחדת (צילום יחצ)
במאוחדת השלימו היום (רביעי) מהלך ניהולי משמעותי, כאשר הד"ר רעות רונן בת ה-37 מחיפה, מונתה לתפקיד הרופאה המרחבית של מחוז חיפה וגליל מערבי של קופ"ח מאוחדת מחוז צפון.
ד"ר רונן, מומחית ברפואה פנימית ובעלת רקע עשיר במתן שירותי רפואה בקהילה, תהיה אמונה במסגרת תפקידה על גיוס רופאים מומחים, הדרכות מקצועיות ועמידה במדדים רפואיים במטרה לייעל את השירות הרפואי המוצע למבוטחי הקופה.
 
אלי מזרחי מנהל מחוז צפון: אני מברך את ד"ר רעות עם מינויה לתפקיד רופאה מרחבית. קופ"ח מאוחדת במחוז צפון ממשיכה כל העת להשקיע במתן שירותי רפואה תוך גיוס ההון האנושי האיכותי ביותר לטובת מבוטחינו.
רק אמש ד"ר גנאדי מיינשלוס (54), תושב באר שבע מזה כעשרים וחמש שנים, מגיע למאוחדת אחרי שסיים את תפקיד המנהל הרפואי בבית החולים ''אסותא'' בבאר שבע ולפני כן שימש במגוון רחב של תפקידי ליבה במסגרת חיל רפואה בצה"ל. ד"ר מיינשלוס, מומחה ברפואת משפחה, סיים את לימודי הרפואה באקדמיה לרפואה צבאית בסנט פיטרסבורג שברוסיה והוא בוגר תואר שני בניהול מערכות בריאות מאוניברסיטת בן גוריון.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה