נדל"ן ותשתיות
1500 מ"ר תמורת 20 מיליון שקלים: זה המשרד עו"ד שביצע עסקת ענק
חברת עורכי הדין פדר מייצגת עשרות של חברות מובילות במשק וביניהם : פרטנר, ויזה כ.א.ל., דלק ישראל, בנק אוצר החייל, בנק מסד, אופרייט ליס, באדג'ט, שלמה סיקסט, ערוץ הספורט, טמבור ועוד
חברת עו"ד פדר רכשה מתחם משרדים חדש במגדל משרדים בסמוך בשכונות אגמים בנתניה בשטח של כ-1500 מ"ר - שווי העסקה כ-20 מיליון שקלים. כיום, משרדי חברת עו"ד פדר ממוקמים בבניין טיטניום באזור התעשייה פולג בנתניה. משרד עורכי דין פדר שהינו בבעלות עו"ד אופיר פדר ועו"ד גלית שוקרון הינו מהמשרדים הגדולים בישראל בתחום חדלון פירעון ונדל"ן.
בעלי המשרד, עו"ד אופיר פדר יחד עם צוות של למעלה מ-20 עו"ד ומערך תומך של כ-60 עובדים נוספים, מלווה מאות חברות פרטיות, ציבוריות ותאגידים מחזית המשק הישראלי. במשך העשור האחרון ניהל המשרד למעלה מ-95,000 תיקי גבייה בהצלחה מרובה תוך שמירה ללא לאות על האינטרסים של לקוחות החברה. עו"ד פדר מכהן כחבר בוועדת ההוצאה לפועל הארצית של לשכת עורכי הדין ובמסגרת זו היה שותף מוביל לעיצוב מדיניות ההוצל"פ בישראל. כמו כן, מכהן עו"ד פדר כבעל תפקיד מטעם כונס הנכסים הרשמי של מדינת ישראל ובנוסף מרצה בפני פורומים שונים בתחומים אלה.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.חבורה של אוכלי נבלות (ל"ת)שימון 05/2023/30הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.סה"כ אנשים שעושים גבייה עם עניבהאיציק 02/2023/21הגב לתגובה זו1 0בסוף מדובר באזרח קטן שלא שילם חשבון כי המקרר שלו היה ריק, באים העוכרי דין האלה ומוציאים ממנו ריבית נשך ותשלומי עתק. תתביישוסגור
-
1.עוד פרסומתשלמה תמיר 02/2023/21הגב לתגובה זו0 0די עם הפרסומות הסמויותסגור



