מדדים ומחקרים

המלון הישראלי בהישג ענק: המסעדה היוקרתית שלו תזכה בכוכב מישלן?

מלון דריסקו, מלון היוקרה הממוקם במושבה האמריקאית בתל אביב, ומסעדת ג'ורג' וג'ון, הם הראשונים בתל אביב שמצטרפים לארגון העולמי Relais & Ch?teaux המאגד מלונות, נכסי אירוח ייחודיים, מסעדות יוקרה ו-340 כוכבי מישלן מסביב לעולם
מערכת ice | 
מלון דריסקו (צילום אסף פינצוק)
מלון דריסקו (The Drisco), מלון היוקרה הממוקם במושבה האמריקאית בתל אביב, ומסעדת ג'ורג' וג'ון (George & John), הם הראשונים בתל אביב שמצטרפים לארגון העולמי Relais & Châteaux המאגד מלונות, נכסי אירוח ייחודיים, מסעדות יוקרה ו-340 כוכבי מישלן מסביב לעולם.
Relais & Châteaux הוקמה בשנת 1954, ומאז מקדם הארגון מגוון עשיר של מסורות קולינריה ואירוח יוקרתיים, על מנת להבטיח שימשיכו לשגשג, וכן פועל לקידום ושימור המורשת המקומית והסביבה בה שוכנים הנכסים. מדי שנה מוגשות למעלה מ-500 בקשות הצטרפות לארגון, פחות מ-2% מהן מסתיימות בהצטרפות לארגון היוקרתי.
 
The Drisco ממוקם בלב המושבה האמריקאית בתל אביב, וכולל 42 חדרים מעוצבים שמשקפים את ההיסטוריה המפוארת של המלון, שנפתח לראשונה ב-1866. במלון ציורי קיר מקוריים משנת 1925, בר משקאות, מרפסת גג הצופה לחופי תל אביב, חדר כושר מאובזר, חדרי טיפולי ספא, גינה מטופחת ועוד.
מסעדת ג'ורג' וג'ון (צילום: אסף פינצ'וק)
האירוח במלון כולל חוויה קולינרית עילית במסעדת George & John של שף תומר טל, שדורגה בין 50 המסעדות הטובות במזרח התיכון לפי דירוג "50 BEST" (2022-2024). שף תומר טל והמסעדה אמונים גם על ארוחת הבוקר של אורחי המלון, בה אפשר למצוא בופה עשיר הכולל דליקטסים בהכנה ביתית ומנות עיקריות שמשקפות את תוצרת הסביבה.
לוראן גרדינייה, נשיא Relais & Châteaux: ''סוף-סוף יש מקום בישראל שעונה לקריטריונים של תרבות האירוח שלנו ושף המגיש אוכל משובח ודואג לקדם עונתיות, מקומיות ויצירתיות. הגיע זמן שתהיה בארגון נציגות מהאזור, וזוהי גאווה גדולה עבורנו''.
אבי זק, מבעלי The Drisco ומסעדת George & John: "אין מילים לתאר את תחושותיי בעניין ההצטרפות שלנו ל-Relais & Châteaux. מדובר בארגון היוקרתי והרציני ביותר בעולם בתחום המלונאות והקולינריה. הצטרפותנו לארגון חשוב זה, במיוחד בימים קשים אלו, הינה תעודת כבוד עצומה לכל צוות George & John ולמלון The Drisco. אנו נרגשים להיות המלון והמסעדה היחידים בישראל ובתל אביב אשר זוכים לכבוד הענק הזה, ומחויבים כעת, אף יותר מתמיד, להעניק לכלל אורחינו חוויה אירוח מושלמת".
שף תומר טל, מסעדת George & John: "הצוות שלי ואני גאים להיות המסעדה הראשונה בישראל שמצטרפת ל-Relais & Châteaux. מאחורי ההצטרפות עומדת עבודה קשה, נחישות, ומטרה אחת - לספק לאורחים שלנו חוויה קולינרית ברמה הגבוהה ביותר, כזאת ששמה על הצלחת את הלב שלנו בכל יום מחדש".
שף תומר טל (צילום: חיים יוסף)
דוד קישקה, יועץ קולינרי: ''זכות גדולה עבורי להיות אחראי על שיתופי הפעולה הקולינריים הבינ''ל של The Drisco ו- .George & Johnלאחר סיור היכרות בפריז עם צוות Relais & Châteaux, ביחד עם צוות הניהול הבכיר של המלון והמסעדה, אני נרגש לקראת שיתופי פעולה חוצי יבשות המתוכננים לחודשים הקרובים".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה