מדדים ומחקרים

עומר אדם מככב, ואיזה להיט דורס את המתחרים| דירוג ספוטיפיי

עומר אדם ממשיך להפגין דומיננטיות בכל הקטגוריות, ואיזה שיר תפס פער משמעותי על פני המתחרים? | דירוג ספוטיפיי של Ice
מערכת ice | 
עומר אדם (צילום פלאש 90/ דוד כהן)
עומר אדם שומר על המקום הראשון בדירוג ספוטיפיי השבועי של האמנים המואזנים ביותר בשירות הסטרימינג. אייל גולן, שפצח במהלך ראשון מסוגו, במקום השני, ואודיה ניצבת במקום השלישי. אושר כהן, שהרגיז את המעריצים, התמקם במקום הרביעי, ופאר טסי סוגר את הרשימה במקום החמישי. 

בגזרת השירים המואזנים ביותר נדב חנציס בפער משמעותי עם "אם את כבר הולכת" ו- 456,651 האזנות. רון חיון עם "אחת למיליון" -315,320 האזנות במקום השני, ואיתי לוי עם הלהיט הוותיק "נחלת בנימין" במקום השלישי עם 290,017 האזנות. רואי אדם וציון ברוך עם "מטורפת" במקום הרביעי עם 258,895 האזנות, ונס, סטילה ואודיה סוגרים את הרשימה עם "רשימת קניות"  ו-258,274 האזנות. 

עומר אדם ממשיך לתפוס את המקום הראשון ברשימת האלבומים המואזנים ביותר עם "לחנים שבורים", כשפאר טסי במקום השני עם האלבום המצליח "רדיו שטח 2".  איתי לוי ניצב במקום השלישי עם "11", ואייל גולן עם "אהבה מנצחת הכל" במקום הרביעי. סוגר את הרשימה עומר אדם עם אלבום שני במצעד "עומר". 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה