מדדים ומחקרים

דירוג עשירי ישראל: אדלסון ממשיכה לזנק, כמה איבד אייל עופר?

דירוג עשירי העולם של מגזין פורבס פורסם: מרים עופר שומרת על המקום הראשון בישראל והיא במקום ה-41 בעולם עם 33 מיליארד דולר, אייל עופר ירד מקום אחד ל-119
מערכת ice |  1
מרים אדלסון ואייל עופר (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל, ויקיפדיה)
דירוג עשירי העולם של מגזין "פורבס" פורסם כמדי השבוע, כאשר הישראלית העשירה בעולם - מרים אדלסון, ממשיכה לשמור על המקום הראשון בגאווה אחרי שהכניסה כמעט 2 מיליארד דולר, בדרך להון אישי של 33 מיליארד דולר שמספיקים למקום ה-41 בעולם.
על המקום השני ברשימה שומר אייל הנדל"ן, אייל עופר, שירד אמנם מקום אחד ל-119 אחרי שאיבד כ-100 מיליון דולר והונו בדירוג העולמי עומד על 14.4 מיליארד דולר. במקום השלישי ברשימה נמצא אחיו של אייל, עידן עופר, שלא רשם שינוי כלשהו בהונו שמוערך כעת ב-9 מיליארד דולר והוא במקום ה-207 בעולם.
במקום הרביעי ברשימת עשירי ישראל נמצא האוליגרך הישראלי רוסי, רומן אברמוביץ', שגם לא רשם שינוי כלשהו בהון שלו והוא מדורג במקום ה-220 בעולם, עם הון מוערך של 8.7 מיליארד דולר.
מי שסוגרים את החמישייה הפותחת ברשימה של עשירי ישראל הם האחים דימיטרי ואיגור בוכמן. האחים, שמגיעים מעולם הגיימינג, שוב לא רשמו הכנסות והונם נשאר מאוזן כשהם מדורגים במקום ה-242 בעולם והונם מוערך ב-8.1 מיליארד דולר. במקום ה-309, יורי מילנר עם 7.3 מיליארד דולר.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    אנחנו כל כך מאושרים שהם כל כך ... (ל"ת)
    מעשה 01/2023/09
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור