ויראלי

כוכבת רוקדים עם כוכבים נפרדת: "הלב שלי כואב, אני אוהבת אותך"

כוכבת "רוקדים עם כוכבים", קארין עליה, נפרדת מהקרוב אליה ביותר בסטוריז שהעלתה לעמוד האינסטגרם שלה
מערכת ice |  2
רוקדים עם כוכבים (צילום ויקיפדיה, פלאש 90/ משה שי)
תוכנית הטלוויזיה "רוקדים עם כוכבים" עלתה אתמול לשידור בעונה הרביעית והנוצצת, אבל לצד השמחה מגיע האבל והעצב של אחת מכוכבות העונה. 
קארין עליה שפרצה לחיינו דווקא בתוכנית של המתחרה, "האח הגדול" שיתפה היום (שני) בסטוריז שהעלתה לעמוד האינסטגרם שלה על לכתו של סבה, כך כתבה: "ברוך דיין האמת, סבא שלי הצדיק, היית אחד למיליון הלב שלי קרוע".

קרדיט: אינסטגרם @karinalia
עוד שיתפה: "“ככה נראה הלב שלי, 5 שנים שזכיתי לגור איתך שהייתי כמו בת בשבילך לא נכדה, דאגת לי כל בוקר, הצחקתי אותך כל לילה. חמש שנים שראיתי אותך כל יום כל היום, הלב שלי כואב שהשארת אותי פה, אני אוהבת אותך סבא שלי, בנשמה שלי".

קרדיט: אינסטגרם @karinalia​
כזכור, שיתפה בסטורי שהעלתה מתוך החזרות לתחרות: "טוב, לספר את הגלבה שדפקנו אתמול? מי פתח לי עין של עדי ביטי?" וממשיכה: "פה, פה אני נפלתי" כך שלמעשה עליה נפלה בזמן החזרות לתחרות הריקודים הנוצצת על המסך. ואומרת לבסוף: "אין, אני לא יכולה להגיד מילה" מתוך ההבנה שהיא הינה חתומה על סודיות והכל ייחשף על המסך של התוכנית שכבשה את הרחבה ואת המסך של כולנו.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    ת. נ צ. ב ה
    שגיא 05/2025/20
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ערב טוב ברוך דיין האמת נשמתו גן עדן אמן
    סגור
  • 1.
    יהי זכרו ברוך (ל"ת)
    דינה 05/2025/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור