ויראלי
קורין גדעון עוזבת את הבית: ''שוב חוסר ודאות, עצוב''
המציאות הקשה הובילה את המגישה להחלטה מיידית לארוז את הילדים והדברים החיוניים ולצאת למקום בטוח יותר - בית אמה ורדה. בפוסט באינסטגרם היא כתבה בכאב: ''שוב אורזים הכל בחצי שעה ונוסעים. לצערי סיטואציה יותר מדי מוכרת''
המתקפה האיראנית שפקדה את ישראל בלילה שבין יום חמישי לשישי הותירה רבים מהאזרחים במצב של חוסר ודאות ופחד עמוק. בין אותם הורים שנאלצו לקבל החלטות קשות בזמן אמת נמצאת גם קורין גדעון, מגישת קשת 12 לשעבר, שגילתה כי הפגיעה הייתה קרובה מדי לביתה - רק חמש דקות הליכה מביתה.
המציאות הקשה הזו הובילה אותה להחלטה מיידית והיא לארוז את הילדים והדברים החיוניים ולצאת למקום בטוח יותר. היעד שבחרה היה הבית המוכר והמגונן ביותר - בית אמה ורדה. בפוסט באינסטגרם היא כתבה בכאב: ''שוב אורזים הכל בחצי שעה ונוסעים. לצערי סיטואציה יותר מדי מוכרת. הפגיעה אתמול הייתה ממש קרובה אלינו. 5 דק הליכה. בום מטורף שלמזלי לא העיר את הילדים. גם לא הצרחה שלי''.
היא המשיכה וסיפרה: ''כשחילי התחיל לקרוא תהילים הבנתי שגם הוא מפחד. טיל עשה את כל הדרך מאיראן ופגע מטר מאיתנו. ברור שנהיה בטוחים שבמטח הבא זה אצלנו. בהזדמנות הראשונה אורזים 3 ילדים ודברים הכרחיים ליום יומיים ונוסעים. אין נפש חיה ברחוב. הכבישים כמו יום כיפור. שוב המדינה משותקת. שוב חוסר ודאות. עצוב שאנחנו כבר מתורגלים. יצא לי לעשות את זה עם ילדה אחת, עם שניים ועכשיו עם שלושה. והכי עצוב על 3 אנשים ששילמו בחייהם. ועל 53 אחים שלנו שעדיין נמצאים בגיהנום. בשורות טובות אמן שכל הגיבורות והגיבורים שלנו יחזרו לשלום''.
כזכור רק לפני כחודשיים, מגישת קשת 12 לשעבר והמשפיענית קורין גדעון שיתפה היום (רביעי) בסטורי בעמוד האינסטגרם שלה, על איבוד אחיו של החבר שהיה קרוב אליה מימי בית הספר בו למדה. בביקור בקברו של עמית אסולין הי"ד שנפל בקרב בלבנון בתאריך 25.6.1998, היא חשפה את תחושותיה ביום הקשה במדינה.
עוד ב-
כך כתבה גדעון בסטורי, שחשפה את הקשר שלה לאסולין: "חן, האח הקטן של עמית למד איתי בכיתה, אני זוכרת אותנו כילדים בבית ספר ביום הזיכרון. חן, מספר על אחיו הגדול
שהיה מבוגר מאיתנו ב־15 שנה, ואנחנו היום כבר הרבה יותר גדולים ממנו. הזמן לא מרפא, הוא רק תזכורת כואבת למה שיכול היה להיות".
שהיה מבוגר מאיתנו ב־15 שנה, ואנחנו היום כבר הרבה יותר גדולים ממנו. הזמן לא מרפא, הוא רק תזכורת כואבת למה שיכול היה להיות".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.לא מעניינת אף אחד (ל"ת)קורין 09/2025/11הגב לתגובה זו0 0סגור
-
3.קרין גדעוןיעקב 06/2025/26הגב לתגובה זו5 1עוד פעם כותרת מרגיזה ומקוממת, כותרת פשוטה ואמיתית תמשוך את העין לא צריך לזייףסגור
-
2.קורין גידעוןאילנית 06/2025/25הגב לתגובה זו6 4קורין גדעון.מכוערת מפחיד וואיסגור
-
1.מגוחכתלילי 06/2025/20הגב לתגובה זו7 1מה עשית לפרצוף שלך?? לא זיהיתי אותך !!! איזה מגישה? מה היא מגישה? עבר זמנה מזמן !!!!!!!!!!!!!!!!סגור
.jpeg)


