ויראלי
מגישת ערוץ 14 המפורסמת נעלמה מן המסך - וזו הסיבה
מגישת ערוץ 14, ליטל שמש, נסעה לחופשה משפחתית במולדתו של בן זוגה - אך בעקבות המלחמה נתקעה שם. כל הפרטים
ליטל שמש, מגישת המהדורה המוקדמת בערוץ 14, נמצאת בזוגיות עם השחקן ראיין אוליבר גלברט, שנולד באוסטרליה. השניים הביאו לעולם בשנה האחרונה את בתם הבכורה, וכנראה החליטו לטוס יחד איתה לפגוש את משפחתו המורחבת שנמצאת מעבר לים.
בעקבות המלחמה שפרצה בין ישראל לאיראן נתקעה מגישת הטלוויזיה באוסטרליה, וכעת היא נעדרת מן השידורים של ערוץ 14. היום (שני) הגיעה שמש לאולפן של סקיי ניוז באוסטרליה, ודיווחה משם על המצב במזרח התיכון והמלחמה. היא עלתה לשידור באולפן לצידה של המגישה היהודייה שרי מרקסון.

(מתוך חשבון האינסטגרם של ליטל שמש)
עוד ב-
ליטל שמש היא אינה העיתונאית היחידה שנתקעה בחו"ל. בימים אלה דנה וייס, עודד בן עמי (חדשות 12) וגם אלון בן דוד (חדשות 13) שהו בחו"ל כשהחלה המתקפה הישראלית באיראן, וכעת הם אינם רשאים עדיין לחזור לישראל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



